Sincan Belediyesi ilçedeki gençleri kültür gezilerine gönderiyor

Ankara'nın Sincan ilçesinde yaşayan gençler belediye tarafından düzenlenen kültür gezileri ile yeni yerler görme fırsatı yakalıyor. Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan'da bizzat gençleri yolcu ederek onlara keyifli vakit geçirmeleri temennisinde bulunuyor.

Sincan Belediyesi ilçedeki gençleri kültür gezilerine gönderiyor

Sincan Belediyesi uzun bir dönemdir devam ettirdiği kültür gezileri kapsamında ilçe sınırları içinde yaşayan gençleri Türkiye'nin öne çıkan kültürel bölgelerine götürüyor. Gençler açısından yeni yerler görmek ve yeni arkadaşlıklar kurma anlamında önemli bir fırsat olan geziler devam ettiriliyor.

BAŞKAN ERCAN SİNCANLI GENÇLERİ UĞURLADI

Son olarak Sincan Belediyesi tarafından yeni bir kültür gezisi kapsamında farklı bir yere gezmeye götürülen gençler aileleri tarafından uğurlandı. Gençler yolculuğa çıkmadan önce onları uğurlamaya gelenler arasında Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan'da vardı.

Sincan Belediyesi ilçedeki gençleri kültür gezilerine gönderiyor

Başkan Ercan otobüsler kalkmadan önce orada bulunan öğrenciler ile bir süre sohbet etti. Gezide görülecek yeni yerler olmasının önemine vurgu yapan Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan gençlere sağlıklı bir şekilde gidip gelmeleri noktasında temenni de bulundu.

GENÇLER İÇİN İYİ BİR GEZİ OLMA TEMENNİSİ

Gençleri uğurlamasının ardından sosyal medya hesabı üzerinden duygularını paylaşan Başkan Murat Ercan “Kültür turuna çıkacak olan gençlerimizi uğurladık. Gençlerimiz için gönüllerince gezecekleri, yeni şeyler öğrenecekleri bir keyifli bir kültür turu olmasını; her birinin kazasız belasız ailelerine kavuşmalarını diliyorum” temennisinde bulundu.

Geziye katılan öğrenciler böyle bir hizmetten dolayı Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan'a teşekkürlerini iletti. Sincan Belediyesi tarafından önümüzdeki dönemler de de yeni kültürel gezilerin düzenlenmesi bekleniyor.

SONRAKİ HABER