Sincan Belediyesi Hanımlar Konakları kadınların sosyalleşmesine destek oluyor

Sincan Belediyesi tarafından kadınların isteklerine göre verilen kurslarda eğitim alabileceği, seminer ve söyleşiler ile bilgi sahibi olabileceği Hanım Konakları çalışmalarına devam ediyor. Konaklar ile ilçe kadınları yeni arkadaşlıklar yakalama fırsatı yakalıyor.

Sincan Belediyesi Hanımlar Konakları kadınların sosyalleşmesine destek oluyor

Sincan ilçesinde yer alan kadınların birlikte sosyalleşebileceği ve yeni deneyimler yaşayabileceği Hanım Konakları hizmetlerini sürdürüyor. İlçenin çok sayıda yerinde bulunan Hanımlar Konakları birçok seminer, atölye ve sohbetlere sahne oluyor.

KADINLARIN BİLGİLENMESİ VE YENİ YETENEKLER KAZANMASI SAĞLANIYOR

Sincan Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan Hanım Konakları ile kadınlar farklı yaş gruplarından hemcinsleri ile birlikte zaman geçiriyor. Aynı ilçede yaşayan kadınların hanımlar konakları ile arkadaşlık kurması sağlanıyor.

Hanımlar Konaklarına katılan ve burada verilen kurs, seminer gibi hizmetlerden yaralanan kadınlar zamanlarını kendilerine yeni tecrübeler katarak değerlendiriyor. Sincan Belediyesi alanında uzman kişileri hanımlar konağı katılımcıları ile söyleşilerde buluşturarak onların bilgi ve birikimlerinin artmasına destek oluyor.

Sincan Belediyesi Hanımlar Konakları kadınların sosyalleşmesine destek oluyor

SİNCAN BELEDİYESİNDEN GEREKLİ BİLGİLER ALINABİLİYOR

Kendisine en yakın Hanımlar Konağını öğrenmek isteyenler Sincan Belediyesinin resmi internet sitesinden gerekli bilgileri kolaylıkla elde edinebiliyor. Sincan Belediyesi sosyal medya hesapları üzerinden Hanımlar Konaklarının haftalık programını paylaşarak kadınların ne kadar yoğun bir takvim içinde olduğunu ve hangi aktiviteleri gerçekleştirdiğini görebiliyor. Konaklar aynı şekilde çalışmalarına devam ediyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER