Sincan Belediyesi Hanım Konakları yeni dönem kayıtları başlıyor

Sincan ilçesinde kadınların boş zamanlarını faydalı bir şekilde geçirmesi için harekete geçilmişti. Kadınların el becerilerini geliştirmesi ve meslek sahibi olması için kursların verildiği Hanım Konakları ile ilgili paylaşım geldi.

Sincan Belediyesi Hanım Konakları yeni dönem kayıtları başlıyor

Sincan Belediyesi ilçelerinde yaşayan kadınların kendi arasında sosyalleşmesi, alanında uzman kişilerle seminerlerde bir araya gelmeleri ve bilgilerini artırmaları için Hanım Konaklarını açmıştı.

Hanım Konakları kadınların maddi ve manevi olarak güçlenmelerini sağlama amacıyla faaliyetlerine devam ediyor. Kadınlar için önemli bir mekan haline geçen ve her dönem ilgi gösterilen konaklar ile ilgili Sincan Belediyesi sosyal medya hesapları üzerinden yeni dönem ile ilgili bir açıklamada bulundu.

Sincan Belediyesi Hanım Konakları yeni dönem kayıtları başlıyor

KAYITLAR HAFTAYA BAŞLAYACAK

Yapılan paylaşımda Kur'an-ı Kerim, İğne oyası, örgü, kanaciçe ve çok daha fazla eğitimin verildiği Hanım Konaklarına başvuru tarihlerinin 25 Ağustos'ta başlayacağı duyuruldu. Kayıtlar 5 Eylül'e kadar devam edecek.

Sincan Belediyesi tarafından açıklan hali hazırda 11 adet Hanım Konağı bulunuyor. Sincanlı kadınlar belediyenin resmi internet sitesine girerek hanım konaklarının adreslerini görüntüleyebiliyor.

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan'da kadınları ön planda tutan çalışmalara devam edeceklerini ifade etmeyi sürdürüyor. Sincanlı kadınlar kendileri için açılan kurs ve yapılan aktivitelere katılmaya devam ediyor. Sincan Belediyesi de hazırlanan programlar ile ilgili sosyal medya hesapları üzerinden bilgilendirmeler yapıyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER