Sincan Belediyesi Gençlik Merkezlerine ilgi sürüyor

Sincan Belediyesinin ilçeye kazandırdığı Gençlik Merkezlerine ilgi devam ediyor. Yaz aylarını boşa geçirmek istemeyen gençlerin bir araya geldiği Gençlik Merkezlerinde eğitim faaliyetlerinin de devam ettiği öğrenildi.

Sincan Belediyesi Gençlik Merkezlerine ilgi sürüyor

Sincan Belediyesi ilçeye yeni yatırımlar kazandırmaya devam ederken gençler için hizmetlerini yaz aylarında da sürdürüyor. Özellikle okulların yaz tatilinde olmasıyla ilçede Gençlik Merkezlerine olan ilgi de sürüyor. Sincanlı gençlerin uğrak noktası olan Gençlik Merkezlerinde farklı aktivitelerin yapılmasına imkan tanınıyor.

Sincan Belediyesinin gençlerin keyifli, konforlu ve güvenli bir alanda kaliteli zaman geçirmesini hedefleyerek ilçenin beş noktasında hizmete açtığı Gençlik Merkezleri, Sincanlı gençler tarafından ziyaret edilmeye devam ediyor.

SİNCANLI GENÇLERİN UĞRAK NOKTASI GENÇLİK MERKEZLERİNE YOĞUN İLGİ

Güvenli bir ortamda keyifli ve kaliteli zaman geçirmenin adresi olan gençlik merkezleri, Sincanlı gençlerin uğrak noktası olmaya devam ediyor. Gençlik merkezlerinde gençler, drama, resim, diksiyon ve İngilizce dersleriyle hem eğlenip hem de öğrenmenin keyfine varırken gençler aynı zamanda kültürel ve sosyal aktivitelerle de bu merkezlerde sosyalleşme imkanı elde ediyor.

Sincan Belediyesi Gençlik Merkezlerine ilgi sürüyor

Gençler için spor ve sanatın çeşitli branşlarında talebe göre faaliyetler düzenlenirken ilçedeki 5 farklı Gençlik Merkezlerinde herhangi bir kontenjan sınırlaması da bulunmuyor. Gençlerin oyun oynamaya, spor yapmaya ve eğlenmeye duydukları ihtiyaç göz önüne alınarak yapılan bu merkezler için bir yaş sınırı da bulunmazken kayıtlar da alınmaya devam ediyor.

SONRAKİ HABER