Sincan Belediyesi geleceğin sporcularını yetiştirmeye devam ediyor

Spor ve sporcuya verdiği değeri yatırımları ile bir çok kez gösteren Sincan Belediyesi genç yaştan itibaren insanların sporla iç içe olmasını sağlıyor.

Sincan Belediyesi geleceğin sporcularını yetiştirmeye devam ediyor

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan görev süresi boyunca ilçeye spor tesisleri yapmış ve her yaştan insana bu yerler için çağrıda bulunmuştu. Belediye tarafından açılan Mevlana Spor Kompleksi ise hizmete başladığı günden itibaren bu çağrıya uyan insanları ağırlıyor.

SİNCANLILAR BU TESİSİ SEVDİ

Sincan'da geçtiğimiz Şubat ayında açılan Mevlana Spor Kompleksi aradan geçen 5 aydan fazla bir süredir çalışmalarını sürdürüyor. Farklı spor kategorileri için eğitim almaya tesise gelen insanlar kendilerine yeni yetenekler kazandırma fırsatı yakalıyor. Özellikle gençlerin spora ilgisinin olması ilerleyen dönemler için umut veriyor.

Sincan Belediyesi geleceğin sporcularını yetiştirmeye devam ediyor

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan'da geleceğin sporcularını yetiştirmek için çalıştıklarını ifade ederek "Bireysel ve takım sporları kurslarımızda eğitim alan çocuklarımız hem yaz dönemini en verimli şekilde değerlendiriyor, hem sporu hayatlarının önemli bir parçası kılarak profesyonellik yolunda önemli bir mesafe kat ediyor" diyerek alanın verdiği hizmetin önemine dikkat çekti.

SPORLA BULUŞMAK İSTEYENLER BURAYA GELİYOR

Mevlana Spor Kompleksi Plevne mahallesinde bulunuyor. Bu yerdeki kurslardan bilgi almak isteyenlerin tesise gitmesi ya da belediyeyi araması yeterli oluyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER