Sincan Belediyesi Gastro Sincan'da derslere başladı

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan yapmış olduğu açıklama ile müdavimlerinin sabırsızlıkla bekledikleri Gastro Sincan'da derslerin başladığını duyurdu. Kursu tamamlayan kişiler sertifika alacaklar.

Sincan Belediyesi Gastro Sincan'da derslere başladı

Kültür sanat faaliyetlerinin yanı sıra eğitim programları ve kurslarına da yoğun şekilde devam eden Sincan Belediyesi yoğun talep gören Gastro Sincan'da yeni dönemin başladığını duyurdu. Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan yapmış olduğu açıklama ile Gastro Sincan'da yeni dönemin derslerinin başladığını açıkladı.

SİNCAN BELEDİYESİ'NİN GASTRO SİNCAN MUTFAĞINDA İLK DERSLER BAŞLADI!

Ücretsiz kursları ve eğitim programlarına tüm hızı ile devam eden Sincan Belediyesi'nde yeni dönemin kayıtları için beklenen açıklama yapılmıştı. Konu hakkında Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan yapmış olduğu açıklamasında "Eğitimin en lezzetlisi Gastro Sincan'da.

Kursiyerlerimizin Türk ve Dünya mutfağının inceliklerini öğrendikleri Gastro Sincan’da dersler başladı. Eğitimi başarıyla tamamlayanların sertifika almaya hak kazanacağı bu lezzet serüveninde tüm kursiyerlerimize ve eğitimci şeflerimize muvaffakiyetler diliyorum." diyerek yeni dönemin derslerinin başladığını açıkladı.

Sincan Belediyesi Gastro Sincan'da derslere başladı

Sincan Belediyesi tarafından açılan kursta yemek yapmayı seven ve kendisini mutfak alanında geliştirmek isteyen kişilere yönelik olarak uzmanlar tarafından eğitim veriliyor. Programa katılan kursiyerler sertifikalarını alarak aşçı çırağı, aşçı yardımcısı ve pastacı olmak için ilk mesleki deneyimlerini kazanmış oluyorlar.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER