Sincan Belediyesi Evliya Çelebi Kültür Merkezi her yaştan insan için programlar barındırıyor

Belirli bir gruba yönelik hizmet veren yerlere ek olarak toplum genelini kapsayıcı alanlarda bulunuyor. Sincan'daki Evliya Çelebi Kültür Merkezi de bu yerler arasında bulunarak ilçe sakinlerine yönelik bir çok kurs ve aktiviteyi bünyesinde barındırıyor.

Sincan Evliya Çelebi Kültür Merkezi her yaştan insana hizmet veriyor

İnsanlar kendilerini geliştirmek, zamanlarını değerlendirmek ve eğlenceli anlar geçirmek için kendilerine uygun yer arayışına giriyor. Maddiyat ya da başka nedenlerden ötürü bu isteğini yerine getiremeyen Sincan halkı için belediye tarafından açılan tesisler ise herkese hizmet vermeyi sürdürüyor.

Sincan Belediyesi Evliya Çelebi Kültür Merkezi her yaştan insan için programlar barındırıyor

Sincan Belediyesi tarafından geçtiğimiz dönemlerde hizmete alınan Evliya Çelebi Kültür Merkezi aynı anda çok sayıda insana yönelik farklı programlar gerçekleştirebiliyor. İçerisinde Millet Kıraathanesi, Hanımlar Konağı, Güngörmüşler Konağı, Meslek Kursları ve Anne Çocuk Oyun Evleri ile bir kompleks olarak çalışmalarına devam ediyor.

Sincan Belediyesi Evliya Çelebi Kültür Merkezi her yaştan insan için programlar barındırıyor - Resim : 2

"SİNCAN'IMIZIN EĞİTİM, KÜLTÜR VE SANAT KOMPLEKSİ"

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan'da ilçelerinin önemli hizmet yerlerinden olan Evliya Çelebi Kültür Merkezi ile ilgili bir paylaşımda bulundu. Başkan Ercan "Burası, Evliya Çelebi Kültür Merkezi; Sincan'ımızın eğitim, kültür ve sanat kompleksi" diyerek alanın çok yönlülüğüne dikkat çekti.

Sincan Belediyesi Evliya Çelebi Kültür Merkezi her yaştan insan için programlar barındırıyor - Resim : 3

Evliya Çelebi Kültür Merkezi, Sincan Malazgirt Mahallesi 93 Caddede yer alıyor. Bu yere ek olarak Zeytin Dalı, Yavuz Sultan Selim ve Fatih Kültür Merkezleri de ilçenin farklı yerlerinde vatandaşlara aktif olarak hizmet veriyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER