Sincan Belediyesi engelli bireyler için yüzme kursu düzenledi

Ankara'nın farklı yerlerinde engelli vatandaşları merkezine alan ve onlara özel etkinlilkler gerçekleştiriliyor. Yapılan çalışmalar engelliler ve aileleri için büyük bir motivasyon kaynağı oluyor.

Sincan Belediyesi engelli bireyler için yüzme kursu düzenledi

Başkent genelinde yapılan engelli bireylere özel programlar geride güzel etkiler bırakıyor. Sincan'da da belediye tarafından yapılan çalışmalar renkli görüntüler oluşturmayı başardı.

AİLELERİN İLGİSİ YÜKSEK OLDU

Toplumun tüm kesimine eşit mesafede olduklarını ifade eden Sincan Belediyesi engelli bireyler için yüzme kursu düzenleyeceğini duyurmuştu. Çocuklarının sosyalleşebileceği ve diğer bireyler gibi mutlu olacağı bir ortamda bulunmasını isteyen ailelerin kursa ilgisi yüksek oldu.

Sincan Belediyesi engelli bireyler için yüzme kursu düzenledi

BAŞKAN ERCAN: "AŞAMAYACAĞIMIZ HİÇBİR ENGEL YOK"

Kayıt işlemlerinin tamamlanmasının ardından Sincan Belediyesi tarafından görevlendirilen eğitmenler engelli bireylere yüzme eğitimi vermeye başladı. Söz konusu kursun tamamlanmasının ardından katılımcılara başarı sertifikaları verildi. Konu ile ilgili konuşan Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan "Engeller yüzerek de aşılır. Engelli bireylere yönelik programladığımız yüzme kursunu başarıyla tamamlayıp sertifikalarını alan kardeşlerimi tebrik ediyorum. Sevgi, azim ve inançla aşamayacağımız hiçbir engel yok" diyerek programın ifade ettiği anlama dikkat çekti.

Başkan Ercan'da yüzme kursu eğitiminin verildiği yere gelerek engelli bireyler ile sohbet etti. Ailelerde böyle bir program düzenledikleri için Sincan yönetimine teşekkürlerini dile getirdi.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER