Sincan Belediyesi düzenli olarak bakım ve iyileştirme çalışmaları yapıyor

Ankara'nın Sincan ilçesinde insanların yoğun olarak vakit geçirdiği yerler elden geçiriliyor. Sincan Belediyesine bağlı ekipler gün içinde farklı noktalarda parkların ve bahçelerin şartlarını daha iyi bir seviyeye getiriyor.

Meydanlar, parklar ve bahçeler yaz aylarında Sincan'da en çok gidilen yerler olarak biliniyor. Sincan Belediyesi de bu yerlerde temizlik faaliyetlerini sürekli olarak devam ettirerek giden insanların hep bakımlı bir yer ile karşılaşmasını sağlıyor.

"YEMYEŞİL BİR SİNCAN"

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan'da ekip olarak yaptıkları faaliyetler ile ilgili bir bilgilendirme paylaşımı yaptı. Başkan Ercan "Tertemiz, pırıl pırıl ve yemyeşil bir Sincan" diyerek "Tertemiz bir Sincan için ekiplerimizce çarşı, park ve bahçelerimiz itinayla temizleniyor. Park ve bahçelerimizde bakım ve iyileştirme çalışmaları düzenli olarak gerçekleştiriliyor" şeklinde konuştu.

Sincan Belediyesine bağlı park ve bahçeler ekipleri kendilerine sağlanan teknolojik imkanları kullanarak hizmetlerine devam ediyor. İnsan ve toplum sağlığı açısından bu yerlerin temiz kalmasına önem veren Sincan Belediyesinin ilerleyen haftalarda da bu hassasiyetini sürdürmesi bekleniyor.

SICAK HAVALARIN DEVAM ETMESİ BEKLENİYOR

Ağustos ayının sonlarına gelinmesine karşın hava sıcaklıklarının yüksek seviyelerde olmasından dolayı park ve bahçelere ilginin bir süre daha devam etmesi bekleniyor. Bu nedenle ekipler günün farklı dilimlerinde rahat bir ortam oluşması adına temizliğe devam ediyor.

Kaynak: Haberankara.com