Sincan Belediyesi duyurdu! Meslek lisesi staj başvuruları bugün başladı

Geçtiğimiz ay Sincan Belediyesi tarafından yapılan açıklamalarda Meslek lisesi öğrencileri için stajyer alımlarının yapılacağı belirtilmişti. Bu açıklamaların ardından başvuruların bugün başladığı ifade edildi.

Sincan Belediyesi duyurdu! Meslek lisesi staj başvuruları bugün başladı

Uzun süredir pek çok öğrenci tarafından beklenen Sincan Belediyesi staj başvuruları hakkında merak edilenlerin artmasının ardından bugün başvuru işlemlerinin resmen başladığı ifade edildi.

Konu ile ilgili geçtiğimiz ay Sincan Belediyesi'nin resmi internet adresinin resmi internet adresinde gerekli olan açıklamalar yapılmıştı. Konu ile ilgili merak edilenlerin artmasının ardından staj başvurularının ne zamana kadar devam edeceği hakkında da açıklama geldi.

2024 - 2024 MESLEK LİSESİ STAJ BAŞVURULARI BAŞLADI!

Sincan Belediyesi'nin resmi internet adresinin resmi internet adresi üzerinden yapılan açıklamalarda konu ile ilgili, "2024-2025 eğitim-öğretim yılında Belediyemizde 3308 Sayılı Mesleki Eğitim Kanunu hükümleri gereğince Mesleki ve Teknik eğitim okulu öğrencilerinin yapacakları beceri eğitimi (staj eğitimi) müracaatları 18 MART 2024 – 16 NİSAN 2024 tarihleri arasında Belediyemiz İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğüne öğrenci tarafından şahsen yapılacaktır.

Belediyemizde staj yapacak öğrenciler 18 NİSAN 2024 tarihinde saat 14:00’de Sincan Belediyesi Lale Konferans salonunda Noter huzurunda yapılacak kura ile belirlenecektir." şeklinde ifadelere yer verildi.

Başvuru işlemlerinin yapılmasının ardından 18 Nisan tarihinde yani bundan 1 ay sonra kimlerin staja alınacağı hakkında bilgilendirmelerin yapılacağı duyuruldu.

SONRAKİ HABER