Sincan Belediyesi çocukların dolu dolu bir yaz dönemi geçirmesini sağlıyor

Okulların kapanması ile birlikte büyük bir boş zamana sahip olan çocuklar için belediyeler etkinliklerini peş peşe sıralıyor. Sincan ilçesinde de çocukların unutulmaz bir tatil dönemi geçirmesi adına çeşitli programlar düzenleniyor.

Sincan Belediyesi çocukların dolu dolu bir yaz dönemi geçirmesini sağlıyor

Hayatlarının en güzel döneminde olan binlerce çocuk yaz aylarını çeşitli kurslara ya da programlara katılarak sağlıyor. Bu kapsamda Sincan Belediyesi de bünyesinde barındırdığı hizmetlere çocukları teşvik ederek onların kendilerini geliştirmesini sağlıyor.

PROGRAMLAR GENÇLERİ BEKLİYOR

Bu kapsamda Sincan Belediyesi önceki dönemlerde olduğu gibi bu yaz döneminde de öğrenciler içi spor ve eğitim aktiviteleri hazırladı. Yüzme havuzu kurslarına katılan gençler ilçenin yeni markası olan Bilim Sincan ile erken yaşlarda bilimsel ve teknolojik atölyelerde yer alabiliyor.

Sincan Belediyesi çocukların dolu dolu bir yaz dönemi geçirmesini sağlıyor

Aynı zamanda ilçedeki Matematik Müzesi gibi yerleri gezen çocuklar okul hayatlarında gördükleri derslere dair ön yargılarını kırıyor.

Sincan Belediyesi çocukların dolu dolu bir yaz dönemi geçirmesini sağlıyor - Resim : 2

OKUL ÖNCESİ YAŞLAR UNUTULMADI

Sincan Belediyesi eğitim dönemindeki çocuklara verdiği önemi henüz hayatının ilk yıllarındaki miniklere de gösteriyor. Anne-Çocuk Oyun Evleri ve Bebek Kütüphanesi gibi yerler ile ebeveynler evlatlarının hayatlarındaki ilk bilgiler ile kolayca tanışmasını sağlıyor.

Yaz ayları boyunca verilen eğitimlerin geniş katılımla sürmesi bekleniyor. Vatandaşlarda çocuklarını bu tarz aktivitelere gönderip eğlenmelerini sağlıyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER