Sincan Belediyesi çocukları Tiyatro ile eğlendirmeye devam ediyor

Ankara'nın Sincan ilçesinde yaşayan çocuklar için aileleri ile beraber katılabileceği sosyal aktiviteler düzenlenmeye devam ediliyor. Sincan Belediyesi tarafından organize edilen tiyatro oyunlarında renkli anlar yaşanıyor.

Sincan Belediyesi çocukları Tiyatro ile eğlendirmeye devam ediyor

Sincan Belediyesinin çocuk yaş grubuna yönelik keyifli anlar geçirebileceği programları devam ediyor. İlçede yaşayan çocuklar için bebek kütüphanesi, anne çocuk oyun evleri, bilim sincan ve daha bir çok hizmeti bulunan Sincan Belediyesi sosyal anlamda da adımlar atıyor.

Çocuklara yönelik ücretsiz tiyatro gösterisi programı hazırlayan Sincan Belediyesi gösteriye tüm çocukları ve ailelerini katılmaya çağırmayı sürdürüyor. Konu ile ilgili Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan'da bir paylaşımda bulundu.

BAŞKAN ERCAN TÜM AİLE VE ÇOCUKLARI DAVET ETTİ

Başkan Ercan "Sincanlı çocukları tiyatroyla buluşturmaya devam ediyoruz. Hem eğitici, hem de eğlenceli "Tembel Ayşe" isimli ücretsiz çocuk tiyatrosuna tüm çocuklar ve aileleri davetlidir" dedi.

Sincan Belediyesi çocukları Tiyatro ile eğlendirmeye devam ediyor

Çalışkanlığın önemini güldürerek anlatan Tembel Ayşe oyununda hijyen ve temizlik konuları da işleniyor. Çocuklar tiyatro oyunu sayesinde eğlenirken önemli bilgiler öğrenmiş oluyor.

GÖSTERİNİN YERİ VE ADRESİ DUYURULDU

Tembel Ayşe tiyatro oyunu 28 Eylül Cumartesi günü Lale Konferans Salonunda oynanacak. Gösteri ücretsiz olarak seyredilecek. Sincan Belediyesinin ilerleyen dönemlerde de çocuklar için benzer etkinlikler düzenlemesi bekleniyor.

SONRAKİ HABER