Sincan Belediyesi Çocuklar için tiyatro gösterisi düzenleyecek

Sincan Belediyesi tarafından ilçede küçük yaş gruplarına yönelik programlar yapılmaya devam ediliyor. Hazırlanan etkinlikler ile çocukların ve ailelerin birlikte eğlenceli anlar geçirmesi sağlanıyor.

Sincan Belediyesi Çocuklar için tiyatro gösterisi düzenleyecek

Farklı yaş gruplarındaki çocuklara yönelik eğitim ve sosyal anlamda sık sık etkinlikler gerçekleştiren Sincan Belediyesi yeni bir duyuru yaptı. Belediye tarafından yapılan duyuruda Çocuklar için bir tiyatro gösterisi hazırlandığı açıklandı.

İKİ GÜN ÜST ÜSTE YAPILACAK

Sincan Belediyesinin sosyal medya hesaplarından yapılan duyuruda “Tembel Ayşe” isimli ücretsiz çocuk tiyatrosuna tüm minikler ve aileleri davetlidir" denildi.

Sincan Belediyesi Çocuklar için tiyatro gösterisi düzenleyecek

Sincan Belediyesi Lale Konferans Salonunda sahnelenecek oyunun bir defaya mahsus olmayacağını açıkladı. Yapılan bilgilendirme paylaşımında 14 ve 15 Eylül saat 14:00'da oyunun izleyicilerle buluşacağı ifade edildi.

SAĞLIKLI YAŞAM VE ÇALIŞKANLIK VURGUSU YAPILIYOR

Geçtiğimiz günlerde de Sincan Belediyesi tarafından çocuklara güzel vakit geçirmeleri için sahnelenen oyun tembel ve çalışkan olma durumunu mizahi bir dille anlatıyor. Çocukların bilgi ve birikimlerini artırmaları için oynanacak Tembel Ayşe oyununa ilginin yüksek olması bekleniyor.

Sincan Belediyesi bu faaliyetler ile çocukların aileleri ile beraber sosyalleşmesini sağlıyor. Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan'da sık sık çocuklar için çalışmaya devam edeceklerini vurguluyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER