Sincan Belediyesi çocuk ve yetişkin yüzme kursu kayıtlarına başladı

Yaz döneminde onlarca gencin eğitim aldığı yüzme kursları başarılı bir şekilde sonlandırılmıştı. Eylül ayının başlaması ile yeni döneme girilirken Sincan Belediyesi kurslara kaldığı yerden devam edeceğini duyurdu.

Sincan Belediyesi çocuk ve yetişkin yüzme kursu kayıtlarına başladı

Yüzme kursu ülkemizde binlerce insanın ilgisini çekmeye devam ediyor. Tüm vücut kaslarının çalıştığı bir spor dalı olan yüzme ile ilgili her yaştan insan kurslara giderek nasıl yüzeceğini öğreniyor. Sincan Belediyesi de bu konuda yüzme kursları ile ilçe vatandaşlarına yardımcı oluyor.

KAYITLAR İÇİN SÜREÇ BAŞLADI

Konu ile ilgili olarak Sincan Belediyesi yüzme öğrenmek ve kendini geliştirmek isteyenler için bir duyuru yaptı. Belediyeden yapılan paylaşımda yeni dönem kurs kayıtlarının 18 Eylül itibariyle başladığı açıklandı.

Sincan Belediyesi çocuk ve yetişkin yüzme kursu kayıtlarına başladı

Hem çocuklar hemde yetişkinlere verilecek yüzme kursu için son kayıt tarihi 26 Eylül olarak bildirildi. Bu tarihler arasında vatandaşlar yüzme kurslarına giderek gerekli işlemleri gerçekleştirebilecek.

FİYATLARIN NE KADAR OLDUĞU AÇIKLANDI

Sincan Belediyesi yüzme kurslarının fiyatlarının yetişkin için 600, çocuk için 350 TL olduğunu belirtti. Yenikent, Sincan ve Törekent'te verilecek kurslarda uzman antrenörler eşliğinde eğitimler verilecek.

Yüzmek çocukluk çağında olanlar için sağlıklı bir şekilde gelişim sürecini ilerletmek adına önemli rol oynuyor. Aynı zamanda kas, solunum ve dolaşım sistemine de faydası olduğu için yetişkinler içinde önem taşıyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER