Sincan Belediyesi Çimşit Yüzme Havuzu'nda mezuniyet heyecanı

Sincan Belediyesi Çimşit Yüzme Havuzu'nda mezuniyet yapıldı. 35 erkek öğrenci için mezuniyet töreni düzenlendi.

Sincan Belediyesi Çimşit Yüzme Havuzu'nda mezuniyet heyecanı

Sincan Belediyesi, halkı için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Sincan Belediyesi’nin hizmete açtığı Çimşit Yüzme Havuzu'ndan 35 öğrenci mezun oldu.

Sincan Belediyesi tarafından hizmete açılan Yenikent, Törekent ve Çimşit yüzme havuzları, Sincanlı vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görüyor. Havuz, ilk mezunlarını vermenin heyecanını yaşıyor. Alanında uzman öğretmenler eşliğinde verilen eğitimlerin tamamlanmasının ardından 35 erkek öğrenci düzenlenen bir törenle sertifikalarını aldı. Bir ay süren eğitimlerin ardından 35 erkek öğrenci mezun oldu. 7-13 yaş grubu çocuklar haftada bir saat olmak üzere iki eğitmen eşliğinde yüzme dersleri aldı.

Sincan Belediyesi Çimşit Yüzme Havuzu'nda mezuniyet heyecanı

SİNCAN BELEDİYE BAŞKANI ERCAN'A TEŞEKKÜR

Çimşit Yüzme Havuzu antrenörlerinden Ezgin Yağcı, “Çocuklarımızın ve ailelerimizin yoğun ilgisinden dolayı çok mutluyuz. Biz de çocuklarımız için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Bugün de onların mutluluklarını paylaştık. Desteklerini esirgemeyen Başkanımız Sayın Murat Ercan’a çok teşekkür ediyorum" dedi.

Veli Döndü Kürkaya ise “Bu dönemki kursa oğlum ve kızım katıldı. Yüzme eğitimleri için Çimşit Yüzme Havuzuna geliyoruz. Biz çok keyifli bir eğitim süreci geçirdik. Çocuklarımıza böyle bir fırsat verildiği için Belediye Başkanımız Murat Ercan’a çok teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Sincan Belediyesi'nin hizmete açtığı havuz sayesinde çocuklar hem eğlendi hem öğrendi. Aileler ise bu imkanlardan faydalanabildikleri için belediyeye teşekkür etti.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER