Sincan Belediyesi çiftçi tohum desteği başvuruları 30 Eylül'e kadar alınacak

Sincan Belediyesi, kırsal kalkınma destekleriyle çiftçinin yüzünü güldürmeye devam ederken bu sene de destek için başvurularını almaya başladı. Sincan Belediyesi başvuruların 30 Eylül'de sona ereceğini anımsattı.

Sincan Belediyesi çiftçi tohum desteği başvuruları 30 Eylül'e kadar alınacak

Ankara'nın ilçe belediyeleri tarafından sağlanan destekler devam ediyor. Ankara'nın Sincan ilçesindeki çiftçiler için desteklerini sürdüren Sincan Belediyesi, kırsal kalkınma yardımını duyurdu. Sincanlı çiftçinin yanında olmaya devam eden Sincan Belediyesi yerli üretimi arttırmak, topraklardaki üretimin devamlılığını sağlamak için çiftçilere bu yıl da hibeli buğday tohumu desteğinde bulunacak.

Göreve geldiği günden bu yana üreticinin yanında olacağını ifade eden Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, tarımsal verimi arttırmak ve çiftçilerin maliyetlerini azaltmak için önemli projeleri hayata geçirirken bu kez hibe destekli tohum desteği için son başvuru tarihini anımsattı.

SİNCAN BELEDİYESİNDEN ÇİFTÇİLERE BUĞDAY TOHUMU DESTEĞİ SON BAŞVURU TARİHİ NEDİR?

Üreticinin kalkınmasının yanında üretimin artırılarak ülke ekonomisine katkı sağlamayı amaçlayan destekleri ile çiftçilerinin yanında olan Sincan Belediyesi, bu yıl da hibeli buğday tohumu verecek. Üreticilerin tohum desteğinden faydalanabilmeleri için Sincan Belediyesi internet adresi üzerinden başvuru yapmaları gerekirken detaylı bilgilere www.sincan.bel.tr adresinden ulaşılabileceği kaydedildi. Destek için son başvuru tarihi ise 30 Eylül 2024 olarak açıklandı.

Sincan Belediyesi çiftçi tohum desteği başvuruları 30 Eylül'e kadar alınacak

Sincan’da çiftçilik yapan ve ÇKS belgesine sahip olan üreticiler başvurabilecek. Başvuru sırasında da ÇKS belgelerini sisteme yüklemeleri istenecek. Başvurunun ardından çiftçiler yüzde hibeli buğday tohumunu alacak.

SONRAKİ HABER