Sincan Belediyesi Çevrefest'te yerini aldı

Türkiye'nin yeni festivali Çevrefest başkent Ankara'da başladı. Çeşitli kurum ve kuruluşlarda başlayan festivale katılım sağladı.

Türkiye'nin en kapsamlı çevre ve iklim hassasiyeti oluşturan etkinliği olarak gösterilen Çevrefest Başkent Millet Bahçesinde gerçekleştirilmeye başlandı.

ÇEVREFEST BAŞLADI

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından organize edilen ve topluma doğayı koruma, geri dönüşüm ve sıfır atık konusunda bilgiler veren festivalde çok sayıda etkinlik gerçekleştiriliyor. Alanında uzman kişilerin panellerde görüşlerini bildirdiği, eğlenceli aktiviteler ile çocukların eğlenerek bilinçlendiği festivalde Ankara'nın Sincan Belediyesi'de yer aldı.

BAŞKAN ERCAN VATANDAŞLARA DAVETTE BULUNDU

Son yıllarda çevre dostu bir çok hizmeti devreye sokan, Eko-Çiftlik sıfır atık eğitim merkezi gibi yerleri bulunan Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan'da vatandaşları açtıkları stanta davet etti.

Sincan Belediyesi Çevrefest'te yerini aldı

Sincan Belediyesinin yapmış olduğu faaliyetlerden bahseden Başkan Murat Ercan "Sıfır Atık, geri dönüşüm, bio enerji üretimi, iklim değişikliği ile mücadele ve yeşil belediyecilik konularındaki projelerimizi yakından incelemek isteyenleri Türkiye’nin en çevreci festivali olan Çevrefest’teki Sincan Belediyesi standımızda bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Sincan Belediyesinin çevre dostu uygulama hizmetleri sürmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde çevre dostu olması ile ön plana çıkan Sincan Park'ı hizmete açan belediyenin ilerleyen dönemlerde de benzer adımlar atması bekleniyor.

SONRAKİ HABER