Sincan Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri sahada

Sincan Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri, ilaçlama çalışmaları için sahaya çıktı. Ekiplerin çalışmaları doğrultusunda ilçe genelinde ilaçlama yapıldı.

Sincan Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri sahada

Ankara'daki ilçe belediyeleri tarafından yapılan çalışmalar gündemin önemli konu başlıkları arasında yer almaya devam ediyor. Ankaralılar gündemin takibini sürdürürken belediyelerin çalışmaları hakkında bilgi sahibi olmak isterken Sincan Belediyesinden de yeni açıklamalar geldi.

Sincan Belediyesi, ekiplerin saha çalışmalarına devam ettiğini ifade ederken Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan ilaçlama çalışmalarının devam ettiği bildirildi.

SİNCAN BELEDİYESİ EKİPLERİ İLAÇLAMA ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

Sincan Belediyesi, halk sağlığını korumak için böceklerle mücadele kapsamında ilaçlama çalışmalarına hız kesmeden devam ettiklerini ifade etti. Sincan Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen ilaçlama çalışmaları kapsamında haşere ve sineklerin kontrolsüz üremelerinin önüne geçildiği ifade edilirken mahalle mahalle çalışan ekiplerin karasinek ve sivrisineklere yönelik ilaçlama yaptığı ifade edildi.

Sincan Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri sahada

Vatandaşların yazın keyfini rahat bir şekilde çıkarması için böcekler ile mücadele eden ekipler, gündüz park, cadde ve sokaklardaki yeşil alanlarda ilaçlama yaptıkları bilgisini verdi. İlaçlama çalışmaların Sağlık Bakanlığı tarafından onaylı biyosidal ilaçlarla gerçekleştirildiği ifade edilirken ayrıca foseptik, rögar, sulak alanlar, çöp konteynerleri, pazar yerleri gibi vektör üremesine müsait alanlarda da ilaçlama çalışması yapıldığı kaydedildi.

SONRAKİ HABER