Sincan Belediyesi bin 150 kişiye yemek yardımında bulunuyor

Sincan Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri, ihtiyaç sahibi bin 150 kişiye yemek yardımında bulunuyor.

Sincan Belediyesi bin 150 kişiye yemek yardımında bulunuyor

Sincan Belediyesi, vatandaşların ihtiyaçları doğrultusunda çeşitli çalışmalar gerçekleştirmeye devam ediyor. Sincan Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri, bin 150 ihtiyaç sahibine yemek yardımında bulunuyor.

Sincan Belediyesi, ihtiyaç sahibi vatandaşlar için çalışmalarını sürdürüyor. Sincan Belediyesi, bin 150 kişiye yemek yardımı yapıyor. Sincan Belediyesi bünyesinde bulunan aşevinde yemekler hazırlanıyor ve ihtiyaç sahiplerine teslim ediliyor. Sincan Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından bin 150 ihtiyaç sahibinin evine ulaştırılıyor.

Sincan Belediyesi bin 150 kişiye yemek yardımında bulunuyor

HANGİ VATANDAŞLAR YARARLANABİLİYOR?

Sincan Belediyesinin yemek hizmetinden kimlerin yararlanabileceği ise merak ediliyor. Yemek yapamayan engelli, yaşlı ve kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşlara yardım ediliyor. Bu vatandaşlara her gün sıcak yemek yardımı yapılıyor. Yemekler tek kullanımlık tabaklarla da paketleniyor ve günlük 2 öğün şeklinde hazırlanıyor.

Sincan Belediyesi aşevinde geçmişte de ihtiyaç sahiplerine yardım edildi. Belediye, Ramazan ayında da yemek desteğinde bulunmuştu. Covid-19 zamanında da karantina altında olan ailelere başvuru üzerine sıcak yemek yardımında bulunulmuştu.

Belediyenin belli şartları sağlayan insanlara yemek yardımında bulunması ise vatandaşlar tarafından büyük takdir topluyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER