Sincan Belediyesi Bebek Kütüphanesi'ne yoğun ilgi

Sincan Belediyesi Bebek Kütüphanesi, çeşitli faaliyetleriyle çocukları hem eğlendiriyor hem eğitiyor.

Sincan Belediyesi Bebek Kütüphanesi'ne yoğun ilgi

Sincan Belediyesi Bebek Kütüphanesi, eğlenirken öğrenme imkanı sunarak çocuklar ve ailelerin vazgeçilmezleri arasında yer alıyor. Çocuklar, kütüphanede eğitici ve öğretici çalışmalara katılarak büyük bir gelişim gösteriyor.

Türkiye’de ilk olma özelliğine sahip Sincan Belediyesi Bebek Kütüphanesi, açıldığı günden bugüne dek gerçekleştirdiği örnek çalışmalarıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Sincan Belediyesi Bebek Kütüphanesi'ne giden çocuklar, kitapların büyülü dünyasına kendisini kaptırıyor. 0-5 yaşındaki çocuklara okuma bilinci kazandırmak amacıyla çeşitli etkinlikler gerçekleştiren Bebek Kütüphanesi, çocuklar ve ailelerin vazgeçilmezi oldu. Çocuklar, kütüphaneyi ziyaret ederek eğitici ve öğretici oyunlarla bilgi sahibi oluyor.

Sincan Belediyesi Bebek Kütüphanesi'ne yoğun ilgi

KÜLTÜRLÜ BİR NESLİN YETİŞMESİ İÇİN BÜYÜK ÇABA GÖSTERİLİYOR

Bebeklik ve erken çocukluk dönemini hedef alan Bebek Kütüphanesinin en önemli amacı, bebek-ebeveyn ilişkisini güçlendirmek ve çekirdekten başlayan bir okuma bilinci oluşturmak. Sincan Bebek Kütüphanesi, bu nedenle yoğun ilgi görüyor. 2020 yılı Ekim ayında hizmete başlayan Sincan Belediyesi Bebek Kütüphanesi, kültürlü bir neslin yetişmesi için büyük bir çaba gösteriyor.

Sincan Belediyesi Bebek Kütüphanesi hakkında ayrıntılı bilgi almak isteyen vatandaşlar, www.sincan.bel.tr adresini ziyaret edebilir.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER