Sincan Belediyesi Bebek Kütüphanesi ailelere danışmanlık hizmeti veriyor

Ankara'nın Sincan ilçesinde hizmet veren Bebek Kütüphanesine anne ve babaların ilgisi sürüyor. Bebeklikten itibaren çocuklarının emin ellerde olmasını isteyen aileler burada kendileri içinde bilgiler bulabiliyor.

Sincan Belediyesi Bebek Kütüphanesi ailelere danışmanlık hizmeti veriyor

Sincan Belediyesi 2020 yılında Bebek Kütüphanesi programını hayata geçirmişti. İçerisinde binlerce kitap bulunan Sincan Bebek Kütüphanesinde aynı zamanda İngilizce, kodlama, matematik ve değerler eğitimi gibi bir çok kurs veriliyor. 0-5 yaş arasındaki çocuklara verilen eğitimler ile onların iyi bir gelişim yaşaması hedefleniyor.

ANNELERİN DOĞUM ÖNCESİNDEN İTİBAREN EĞİTİMLERLE DESTEKLENMESİ AMAÇLANIYOR

Sincan Belediyesi Bebek Kütüphanesi haftanın 6 günü vatandaşlara hizmet veriyor. Bebek kütüphanesi anneye doğum sonrası hayatının ilk yıllarında olan çocukları için yardımcı olurken anneye hamilelik döneminde de eğitimler sağlıyor.

Sincan Belediyesi Bebek Kütüphanesi ailelere danışmanlık hizmeti veriyor

UZMANLARDAN GEREKLİ BİLGİLER ALINIYOR

Bebek Kütüphanesinde 5 yaşına kadar çocuklar gülüp eğlenceli vakit geçirirken ailelerde danışmanlık hizmeti alarak akıllarındaki sorulara çözümler buluyor. Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan'da "Çocukların zihinsel, fiziksel ve duygusal gelişimlerini takip eden ve gelişim dönemleri hakkında analizler yapan uzman aile danışmanlarımız ebeveynlere de çocukları ile ilgili rehberlik ediyor" diyerek Bebek Kütüphanesi hakkında bilgiler verdi.

Bu hizmetten yararlanmak isteyen aileler Sincan Belediyesi Bebek Kütüphanesine giderek nasıl bir yol izleyebileceklerine dair bilgiler alıyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER