Sincan Belediyesi anne çocuk oyun evlerine ilgi yoğunlaştı

Sincan Belediyesi’nin vatandaşlara hizmete sunmuş olduğu anne çocuk oyun evlerine ilgi her geçen hafta daha da yoğunlaşıyor. Birbirinden farklı etkinliklerle çocukların keyifli vakit geçirdiği anne çocuk oyun evinde uzman eğitimciler de bulunuyor.

Sincan Belediyesi anne çocuk oyun evlerine ilgi yoğunlaştı

Her hafta farklı programların olduğu anne çocuk oyun evlerinde minikler düzenlenen etkinlikler sayesinde keyifli zaman geçiriyor.

Annelerinin ve eğiticilerinin eşliğinde eğlenerek öğrenen minikler için birbirinden farklı aktivite ve etkinlikler hazırlanmaya devam ediliyor.

İNCE MOTOR BECERİLERİ GELİŞİYOR

Anne çocuk oyun evlerinde eğlence, her hafta farklı etkinliklerle hız kesmeden devam ediyor. Minikler uzman eğitimciler ve anneleri eşliğinde eğlenerek öğreniyor. Yaşıtlarıyla birebir diyalog kuran çocuklar iletişim becerilerini güçlendirirken, çeşitli aktivitelerle de el, göz koordinasyonunu ve ince motor becerilerini geliştiriyor.

ÇOCUKLAR İÇİN HER HAFTA FARKLI PROGRAMLAR

Her hafta farklı programlar sunan anne çocuk oyun evlerinde bu hafta çizgi çalışması ve sayı etkinliği ile okula hazırlık çalışmaları devam ederken çocuklar günün anlam ve önemine ilişkin de bilgilendiriliyor. “Hoş geldin Sonbahar” ile mevsimleri öğrenen çocuklara "4 Ekim Hayvanları Koruma Günü"nde de günün önemi anlatılarak hayvan sevgisi aşılanıyor. Oyunlarla eğlenerek öğrenen çocuklar aynı zamanda manevi değerler eğitimi de almaya devam ediyor.

Sincan Belediyesi anne çocuk oyun evlerine ilgi yoğunlaştı

HAFTANIN 6 GÜNÜ HİZMET VERİLİYOR

Haftanın 6 günü hizmet vermeye devam eden anne çocuk oyun evlerine katılım sağlamak isteyenler belediyenin 444 4 762 numaralı telefonlarından bilgi alabilir. Yaşıtlarıyla vakit geçiren çocuklar eğlenerek öğrenme keyfini ebeveynlerinin gözleri önünde gerçekleştirebiliyor.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER