Sincan Belediyesi Anne Çocuk Oyun Evlerinde miniklere eğlenceli anlar yaşatıyor

Ankara'nın Sincan ilçesinde hayatının ilk döneminde eğitimle tanışan minik bireylere özel programlar gerçekleştiriliyor. Belediye tarafından hizmet veren Anne Çocuk Oyun Evleri çocuklara uygun sosyalleşme ortamı sunuyor.

Yaşamının ilk döneminde doğru ve etkili bir eğitim yöntemi ile tanışan küçük çocuklar ilerleyen yıllarda daha başarılı olabiliyor. Çocuklarının henüz hayatla yeni yeni tanıştığı yıllarda güvenli ellerde bilgiler edinmesini isteyen aileler Sincan Belediyesi tarafından açılan Anne Çocuk Oyun Evlerini tercih ediyor.

Sincan Belediyesi Anne Çocuk Oyun Evlerinde 3-6 yaş arasındaki kız ve erkek çocukları eğitmenler ve anneleri ile beraber eğlenceli bir yöntemle eğitiliyor. Oyunlar oynayan ve yeni arkadaşlar edinen küçük çocuklar annelerinin yanlarında olmasının verdiği rahatla kendilerini güvende hissediyor.

ÇOCUKLAR İÇİN AİLE SICAKLIĞINDA ORTAM SAĞLANIYOR

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan'da sosyal medya hesabından Ertuğrul Gazi Anne Çocuk Oyun Evinden görüntüler paylaştı. Başkan Ercan'ın paylaştığı videoda çocukların oyunlar oynadığı, boyama etkinliklerine katıldığı ve neşeli halleri dikkatlerden kaçmadı.

Çocuğu bu yaş sınıfına giren aileler Sincan Belediyesinden gerekli bilgileri kolaylıkla alabiliyor. Sincan ilçesinin farklı yerlerinde bulunan bu evler her sene yüzlerce çocuğun gelişimine olumlu yönde katkı sağlıyor. Anne çocuk oyun evleri yeni dönemde de hizmet vermeye devam edecek.

Kaynak: Haberankara.com