Sincan Belediyesi Anne Çocuk Oyun Evleri ile özgüveni yüksek nesiller yetişiyor

Ankara'nın Sincan ilçesinde her yaştan çocuğun yaşına uygun eğitimler alması sağlanıyor. Aileleri de bu eğitim sürecine dahil eden Sincan Belediyesi miniklere kendilerini rahat hissettireceği alanlar oluşturuyor.

Sincan Belediyesi Anne Çocuk Oyun Evleri ile özgüveni yüksek nesiller yetişiyor

Sincan Belediyesi tarafından geçtiğimiz dönemlerde hizmete sokulan Anne Çocuk oyun evleri ile 3-6 yaş grubundaki çocuklara eğitim veriliyor. Onları hayata hazırlarken bilgili ve yeteneklerinin farkında olmalarını sağlayan Anne Çocuk oyun evlerinde, minik Sincanlı bireyler anneleri ve eğitmenler ile beraber oyunlar oynuyor ve sosyal ortamla tanışıyor.

BAŞKAN ERCAN HİZMETLERİNİ ANLATTI

Sincan'da ikamet eden ebeveynlerin sürekli olarak ilgi gösterdiği Anne Çocuk oyun evleri ile ilgili Başkan Murat Ercan'dan bir paylaşım geldi. Hizmetlerinden bahseden Sincan Belediye Başkanı Ercan ilçe halkını vermiş oldukları eğitim ve uygulamalara dair bilgilendirdi.

Sincan Belediyesi Anne Çocuk Oyun Evleri ile özgüveni yüksek nesiller yetişiyor

Başkan Ercan "Haftanın 6 günü hizmet veren Anne Çocuk Oyun Evlerimizde, alanında uzman öğretmenlerin rehberliğinde 3-6 yaş grubu çocuklarımız bilişsel, duygusal ve motor becerilerini geliştiren; özgüveni ve sosyal gelişimini destekleyen eğitici oyun programlarıyla hem eğleniyor, hem öğreniyor" diyerek yıl boyunca bu hizmete erişilebileceğini ifade etti.

ANNE VE ÇOCUK ARASINDAKİ BAĞ KUVVETLENİYOR

Sincan ilçesinde ikamet eden ve bu yaş grubunda çocuğu olan aileler Sincan Belediyesinden kayıt için gerekli bilgileri alabiliyor. Anneler çocukları ile beraber oyunlar oynayıp derslere katılıyor. Bu şekilde hem anneler kendi arasında bağını kuvvetlendiriyor hem de çocuklar hayatlarının ilk arkadaşlıklarını kurup ilk derslerini alıyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER