Sincan Belediyesi Ankaraspor'un yeni transferleri için imza töreni düzenlendi

Türk futbolunun bir dönem adından Süper Lig'de sıklıkla söz ettiren takımı Ankaraspor, uzun bir süre ABB desteği ile ayakta kalmıştı. Başkent temsilcisi sonraki dönemlerde ise sık sık isim değiştirmek zorunda kalmıştı.

Sincan Belediyesi Ankaraspor'un yeni transferleri için tören düzenlendi

Melih Gökçek zamanında adını Osmanlıspor yapan ve UEFA Avrupa Liginde rüya gibi bir sezon geçiren Ankaraspor daha sonra alt liglere kadar gerilemişti. 2. lige düşen ve adını yeniden Ankaraspor yapan kulüp Ankara Batıkent'teki tesislerden çıkarılmasından dolayı sportif hayatını devam ettirecek bir yer arayışına girmişti.

Kulüp daha sonrasında Sincan Belediyesi himayesi altına girdi ve hem adını hem de logosunu değiştirdi. Sincan Belediyesi Ankaraspor olarak bu sezon 2. ligde yer alacak takıma çeşitli oyuncu takviyeleri yapıldı.

Sincan Belediyesi Ankaraspor'un yeni transferleri için imza töreni düzenlendi

"LİGE FIRTINA GİBİ BAŞLAMAYA HAZIRIZ"

Daha sonrasında bu oyuncular için bir imza töreni gerçekleştirildi. Törene katılan Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan "Kulüp Başkanımız Sn. Mehmet Emin Katipoğlu ve kulüp yöneticilerinin katılımlarıyla; Sincan Belediyesi Ankaraspor’umuza yeni katılan futbolcular için imza töreni düzenledik. Güçlenen kadromuz, teknik heyetimiz ve taraftarlarımızla lige fırtına gibi başlamaya hazırız" şeklinde konuştu.

Sincan'ı TFF 2.Lig'de temsil edecek takım sezonun ilk maçını 1 Eylül'de oynayacak. Batman Petrolspor ile yapılacak maçtan 3 puan almak isteyen takım hazırlıklarını sürdürüyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER