Sincan Belediyesi Ankaraspor evinde Altınordu ile 0-0 berabere kaldı

Sincan Belediyesi Ankaraspor, Nesine 2. Lig'de mücadelesine devam ederken bu haftaki program kapsamında evinde Altınordu takımını konuk etti. İki takım 0-0 biten maç sonucunda birer puan aldı.

Sincan Belediyesi Ankaraspor evinde Altınordu ile 0-0 berabere kaldı

Nesine 2. Lig'de kıran kırana mücadele devam ederken 6. hafta maç programı kapsamında Sincan Belediyesi Ankaraspor evinde Altınordu takımını konuk etti. İki takım ilk yarıda kontrollü bir oyunu tercih ederken 2. yarıda galibiyet golü için kurulan baskıya rağmen golü bulan takım çıkmayınca maç 0-0 berabere bitti ve takımlar birer puanı paylaştı.

SİNCAN BELEDİYESİ ANKARASPOR EVİNDE 1 PUANA RAZI OLDU!

Sincan Belediyesi Ankaraspor Nesine 2. Lig'in 6. hafta maç programında bu hafta evinde Altınordu takımını ağırladı. İki takımın birbirine üstünlük kuramadığı maçtan gol sesi çıkmayınca takımlar birer puana razı geldi.

15 Temmuz Milli Birlik Stadı'nda saat 15:30 itibariyle başlayan maçın ilk yarısı iki takımın üstünlük mücadelesi ile geçerken ikinci yarıda ise beklenen gol yine gelmedi. İki takımın da gol bulamadığı maçta takımlar birer puanla yetinmek zorunda kaldı. Sincanspor aldığı 1 puanın ardından ligde 17. sırada yer alırken ne yazık ki düşme potasında kaldı. Deplasman maçına gidecek olan Sincan Belediyesi üst sıralara çıkmak için puan ya da puanlar aramaya devam edecek.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER