Sincan Belediyesi Açık Hava Sineması etkinliği düzenleyecek

Yaz aylarında spor organizasyonlarından dolayı bir çok defa dev ekran karşısında toplanan Sincan halkı için yeni etkinlikler hazırlanıyor. Bu kapsamda Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan ilçede yaşayanlara güzel haberi verdi.

Sincan Belediyesi Açık Hava Sineması etkinliği düzenleyecek

Havaların güzel seyrini fırsat bilen Sincan halkı, gündüz rahat çıkamadığı dışarıda akşam saatlerinde yoğun olarak vaktini geçiriyor. Bireysel olarak zamanını geçiren Sincan halkı kendileri için hazırlanan toplu programlara da katılmayı ihmal etmiyor.

Sincan Belediyesi de bu ilginin farkında olarak sosyal aktivite programları duyurmaya devam ediyor. Bu kapsamda ilçenin yeni yüzü Sincan Park'ta yapılan etkinliklere bir yenisinin daha ekleneceği bildirildi.

Sincan Belediyesi Açık Hava Sineması etkinliği düzenleyecek

BAŞKAN ERCAN HERKESİ DAVET ETTİ

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan konu ile ilgili sosyal medya hesapları üzerinden bir duyuruda bulundu. Başkan Ercan Sincan Park'ta, Kore Savaşını anlatan Ayla filminin gösterileceği bir açık hava sineması düzenleyeceklerini ifade ederek herkesi bu programa davet etti. Başkan Ercan gösterimin 10 Ağustos Cumartesi günü saat 21'de gerçekleşeceğini belirtti.

AYLA FİLMİ KONUSU

Türkiye'nin şu anda sinemada en çok izlenen 7. filmi olan Ayla, Kore savaşında Süleyman Dilbirliği adlı bir askerin savaşta ailesini kaybeden bir kızı sahiplenmesini ve aralarındaki ilişkiyi anlatıyor.

Savaşı, gerçek bir hikaye gözünden anlatan film dönemine büyük bir damga vurmuş ve Süleyman Dilbirliği'nin ülke tarafından tanınmasını sağlamıştı.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER