Sincan Belediyesi Açık Hava Sineması düzenlemeye devam ediyor

Ankara'da açık hava sinema günlerine olan ilgi hız kesmeden devam ediyor. Ankara'da devam eden etkinlikler kapsamında Sincan Belediyesi de bir takvim paylaşırken vatandaşlara yeni sinema filmi gösterimi için bir davette bulundu.

Başkent Ankara'da belediyeler tarafından düzenlenen 'Açık Hava Sinema Günleri' yoğun ilgi görmeye devam ederken belediyeler de vatandaşlar için gösterimler düzenlemeye devam ediyor. Sincan Belediyesi, ilçede 'Açık Hava Sinema Günleri' düzenleyeceğini duyururken ilçenin farklı noktalarında etkinlikler yapmaya devam ediyor.

Sincan Belediyesi tarafından duyurulan 'Açık Hava Sinema Günleri' ile ilgili yeni bir açıklama geldi. Sincan Belediyesi tarafından yapılan açıklama ile beraber ilçenin farklı noktalarında farklı sinema filmlerinin düzenleneceği ifade edildi. Bu hafta hangi filmin, hangi mahallede düzenleneceği merak edilirken adres bilgileri de belli oldu.

SİNCAN BELEDİYESİ AÇIK HAVA SİNEMA GÜNLERİNDE: AYBÜKE

Sincan Belediyesinin resmi sosyal medya hesabı X (Twitter) üzerinden yaptığı açıklamada ''Sincan’da Açık Hava Sineması rüzgarı esmeye devam ediyor'' ifadelerine yer verildi. Açıklamanın devamında ''Batman'ın Kozluk ilçesinde PKK'lı teröristlerin saldırısı sonucu şehit olan müzik öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın'ın hayatını anlatan "Aybüke" filminin gösterimine tüm hemşehrilerimiz davetlidir.'' ifadelerine yer verilirken 17 Ağustos Cumartesi günü Ankara'nın Sincan ilçesi Sincan Kent Meydanında yapılacak olan 'Açık Hava Sinema Günleri' etkinliğinin saat 21.00'de Aybüke filmi ile seyircisi ile bir araya geleceği öğrenildi. Düzenlenen etkinlikte ücretsiz bir şekilde patlamış mısır ve gazoz ikramı yapılacağı ifade edildi.