Sincan Belediyesi açık hava sinema günleri takvimini duyurdu

Ankara'da açık hava sinema günlerine olan ilgi sürüyor. Ankara'da devam eden etkinlikler kapsamında Sincan Belediyesi de bir takvim paylaşırken vatandaşlara bir davette bulundu.

Sincan Belediyesi açık hava sinema günleri takvimini duyurdu

Başkent Ankara'da belediyeler tarafından düzenlenen 'Açık Hava Sinema Günleri'ne olan ilgi devam ederken Sincan Belediyesi, ilçede 'Açık Hava Sinema Günleri' düzenleyeceğini ifade ederek merak edilen takvimi de paylaştı.

Sincan Belediyesi tarafından duyurulan 'Açık Hava Sinema Günleri' ile ilgili açıklama sonrası ''Sincan Açık Hava Sinema Günleri ne zaman, hangi film gösterilecek?'' sorularına yanıt aranmaya başladı.

SİNCAN BELEDİYESİ AÇIK HAVA SİNEMA GÜNLERİNDE: AYLA

Sincan Belediyesinin resmi sosyal medya hesabı X (Twitter) üzerinden yaptığı açıklamada ''Açık Hava Sineması keyfi Sincan Park’ta... Ücretsiz açık hava sineması etkinliğimize davetlisiniz.'' ifadelerine yer verildi.

Sincan Belediyesi açık hava sinema günleri takvimini duyurdu

10 Ağustos Cumartesi günü Ankara'nın Sincan ilçesi Sincan Park'ta yapılacak olan 'Açık Hava Sinema Günleri' etkinliğinin saat 21.00'de Ayla filmi ile seyircisi ile bir araya gelecek. Düzenlenen etkinlikte ücretsiz bir şekilde patlamış mısır ve gazoz ikramı yapılacağı ifade edildi.

AYLA FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

Ayla, yönetmenliğini Can Ulkay'ın, senaristliğini ise Yiğit Güralp'in gerçekleştirdiği, 2017 yılı çıkışlı Türkiye ve Güney Kore ortak yapımı dram ve savaş türündeki bir sinema filmidir. 1950 yılında başlayan Kore Savaşı sırasında yaşanan gerçek bir hikâyeden uyarlanan filmde Kore Savaşı sırasında Astsubay Kıdemli Başçavuş Süleyman Dilbirliği ile Koreli Eunja Kim'in gerçek yaşananlar anlatılmıştır.

SONRAKİ HABER