Sincan Belediyesi 71 yaşındaki teyzenin hayalini gerçekleştirdi

Sincan Belediyesinin kursları sayesinde 71 yaşındaki Huriye Danış, iğne oyası öğrenerek hayallerine kavuştu.

Sincan Belediyesi 71 yaşındaki teyzenin hayalini gerçekleştirdi

Hayallerini Sincan Belediyesi'nin meslek kursu ile gerçekleştiren Huriye Danış, azmiyle herkese örnek oluyor. 71 yaşındaki Danış, yıllardır ertelediği hayalini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyor.

Sincan Belediyesinin meslek kursuna yazılan 71 yaşındaki Huriye Danış, büyük bir emek vererek iğne oyası öğrendi. Sincan Belediyesinin kursları her yaştan kesime hitap ederek, birçok hayata dokunuyor. Sincan Belediyesi tarafından çocuklara, gençlere, kadınlara yönelik gerçekleşen kurslar büyük beğeni topluyor. Öte yandan kişisel gelişime ve ev ekonomisine de katkı sağlıyor.

Sincan Belediyesi 71 yaşındaki teyzenin hayalini gerçekleştirdi

"KURSUN DEVAMINI İSTİYORUM"

İğne oyası kursuna katılarak yıllar boyunca ertelediği hayaline kavuşan 71 yaşındaki Huriye Danış, azmiyle herkese örnek oluyor. Kursa 1 aydır devam ettiğini anlatan Huriye Danış, “Başlamadan önce hiçbir şey bilmiyordum. 71 yaşındayım iğne oyasını burada öğrendim. Kursun devamını istiyorum. Bir havlu, üç yemeni yaptım. Şimdi de elimdeki dördüncü yemeniyi bitiriyorum. İğne oyası yapmayı çok istiyordum sonunda muradıma erdim” ifadelerini kullandı.

Eğitmen Dilek Eskioğlu ise Sincan Belediyesi tarafından gerçekleştirilen kursların kadınlara büyük katkısı olduğunu söyledi. Eskioğlu, kadınların burada hem sosyalleştiğini hem de öğrendiğini belirterek Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan’a teşekkür etti.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER