Sincan Belediyesi 3 yeni çocuk parkının açılışının yapılacağını açıkladı

İlçedeki çocuklar için daha fazla oyun alanı oluşturmak isteyen Sincan Belediyesi ilçenin 3 farklı noktasına yeni parklar yapıldığını duyurdu. Parkların açılışlarının bugün gerçekleştirileceği öğrenildi.

Sincan Belediyesi 3 yeni çocuk parkının açılışının yapılacağını açıkladı

Şehir hayatından dolayı sokaklarda yaşıtları ile oyun oynayıp eğlenceli vakit geçirmekte zorlanan çocuklar için Sincan Belediyesi geçtiğimiz günlerde harekete geçmişti.

Sincanlı çocuklara oyun alanları oluşturmak ve ebeveynlerinin bu konuda işlerini kolaylaştırmak isteyen Sincan Belediyesi bugün ilçenin 3 farklı alanına yapılan parkların açılışını gerçekleştireceğini açıkladı. Konu ile ilgili Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak vatandaşlara yapılan parkların açılışına katılmaları yönünde çağrıda bulundu.

Sincan Belediyesi 3 yeni çocuk parkının açılışının yapılacağını açıkladı

3 YENİ PARK BUGÜN AÇILACAK

Başkan Murat Ercan “29 Ekim ve Mustafa Kemal Mahallemize 3 yeni çocuk parkı daha kazandırıyoruz. Açılış törenlerinde buluşmak ümidiyle” notu ile parkların adreslerini ve açılış saatlerini paylaştı. Yapılan paylaşıma göre Sincan 29 Ekim Mahallesi 743-736. sokak kesişimine yapılan park saat 15:30 ve 731-729. sokak kesişimine yapılan park saat 16:00'da, Mustafa Kemal Mahallesi 987-334. sokak kesişimine yapılan park ise saat 16:30'da açılacak.

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan'ın da bir çok isimle beraber katılmasının beklendiği açılışta çocuklara özel etkinlikler yapılacağı ifade edildi. Yüz boyama ve animasyon etkinlikleri ile açılışa gelen çocukların keyifli anlargeçirmesi bekleniyor. Sincanlı ailelerde çocuklarının oyunlar oynayabileceği alanlar yapılmasından dolayı memnun. İlçe genelinde park ve yeşil alan çalışmalarının sürmesi ön görülüyor.

SONRAKİ HABER