Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan'dan Sincan Park'a akşam ziyareti

Sincanlıların bu yaz tanıştığı ve kısa sürede benimsediği Sincan Park yaz akşamlarında dolup taşmaya devam ediyor. Başkan Ercan'da çeşitli zamanlarda burayı ziyaret ederen vatandaşlarla sohbet ediyor.

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan'dan Sincan Park'a akşam ziyareti

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan yürüttüğü başkanlık görevine ek olarak esnaf ve vatandaşlarla sokaklarda bir araya geliyor. Başkan Ercan karşılaştığı her yaştan insandan taleplerini dinlerken ilçeye yaptıkları ve yapacaklarına dair bilgiler veriyor.

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan'dan Sincan Park'a akşam ziyareti

"BAŞARDIĞIMIZI GÖRMEK GURUR VE MUTLULUK VERİCİ"

Resmi açılışı Mayıs ayında yapılan Sincan Park'a dün gece bir ziyaret gerçekleştiren Başkan Murat Ercan gençler ve aileleri ile vakit geçirdi. Vatandaşların kendisine ilgi göstermesinden mutlu olduğunu ifade eden Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan "Sincan Park’ta yüzler gülüyor. Sincan Park’ı projelendirirken 7’den 70’e herkesi mutlu edecek bir proje hayaliyle yola çıkmıştık. Başardığımızı görmek gurur ve mutluluk verici" diyerek duygularını dile getirdi.

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan'dan Sincan Park'a akşam ziyareti - Resim : 2

Sincan Park'ta o esnada aile ve arkadaşları ile vakit geçiren çocuklarda Başkan Murat Ercan'a ilgi gösterdi. Gençlerin kendisinden istediklerini ve düşüncelerini dikkatle dinleyen Başkan Murat Ercan çocuklarla hatıra fotoğrafları çekinerek yaşanılan anı ölümsüzleştirdi.

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan'dan Sincan Park'a akşam ziyareti - Resim : 3

Sincan Park ilçenin Törekent mahallesinde yer alıyor. Diğer ilçelerden de ziyaretçilerin gittiği Sincan Park'ın zamanla daha da çok ilgi çeken bir yer olması bekleniyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER