Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan'dan bayram mesajı

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, sosyal medyada paylaşım yaparak Kurban Bayramını kutladı.

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan'dan bayram mesajı

Kurban Bayramı dolayısıyla ülkede bayramlaşmalar başladı. Kurban Bayramı için kutlama paylaşımları yapılıyor. Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, Kurban Bayramı ile ilgili kutlama mesajı paylaştı.

16 Haziran 2024 tarihi itibariyle başlayan Kurban Bayramı için İslam aleminin heyecanlı ve telaşlı bekleyişi sona erdi. Kurban Bayramı öncesi vatandaşlar bayram hazırlığı için günlerdir telaş içindeydi. Kurban Bayramı dolayısıyla kutlama mesajları gelmeye devam ediyor. Yılın ikinci dini bayramına erişiyor olmanın mutluluğunu yaşayan vatandaşlar, çeşitli ibadetlerini de yerine getiriyor.

"KURBAN YAKINLAŞMAK, PAYLAŞMAK, GÖNÜLLERE DOKUNMAKTIR"

Birlik, beraberlik ve paylaşmanın öneminin bir kez daha arttığı bu günlerde bayram sevinci yaşanıyor. İslam alemi Kurban Bayramı'na erişiyor olmanın sevincini yaşarken, Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan'dan bayram için kutlama paylaşımı geldi.

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan'dan bayram mesajı

Murat Ercan, eski adı Twitter olan X hesabı üzerinden Kurban Bayramını kutladı. Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan'ın paylaşımında şu ifadeler yer aldı:

"Kurban yakınlaşmak, paylaşmak, gönüllere dokunmaktır. Ülkemiz, milletimiz ve tüm İslam âlemine güzellikler getirmesi temennisiyle Kurban Bayramımız mübarek olsun."

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER