Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan'dan 15 Temmuz demokrasi nöbetine davet

Bundan 8 yıl önce 15 Temmuz'da ülke yönetimini ele geçirmek isteyenlere halk ve emniyet güçleri tarafından müsaade edilmemişti. Ardında büyük bir fedakarlık öyküsü bırakan 15 Temmuz ile ilgili anma programları için duyurular yapılıyor.

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan'dan 15 Temmuz demokrasi nöbetine davet

FETÖ'ye mensup şahıslar tarafından Türk Silahlı Kuvvetlerinin adı kullanılarak yapılan girişim 15 Temmuz gecesi başlamış ve 16 Temmuz günün ilk ışıklarına kadar sürmüştü. Olayların merkezinde bulunan Ankara'da da çok sayıda şehit verilmiş, hainler geri püskürtülmüştü.

Daha sonrasında Demokrasi ve Milli Birlik Günü adı verilerek resmi bayram ilan edilen 15 Temmuz'un yıl dönümünde Ankara'da bulunan Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde demokrasi nöbeti etkinliği düzenlenecek.

"DEMOKRASİ NÖBETİNDE BULUŞALIM"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılacağı etkinlik ile ilgili Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan'dan bir paylaşım geldi. Başkan Ercan düzenlenecek programa tüm vatandaşları davet etti.

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan'dan 15 Temmuz demokrasi nöbetine davet

Sosyal medya hesabı üzerinden davette bulunan Başkan Murat Ercan "15 Temmuz; darbeci hainlere karşı cesaretle meydanlara çıkan kahraman milletimizin zaferidir. Aziz milletimizin kanlarıyla ve canlarıyla yazdığı 15 Temmuz destanının yıl dönümünde; Liderimiz, Cumhurbaşkanımız ve Başkomutanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle 15 Temmuz Demokrasi Nöbetinde buluşalım."

GÖZLER KÜLLİYEDE OLACAK

Program saat 18:30'da başlayacak. Ankara Beştepe Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenecek programa çok sayıda ismin katılması bekleniyor. Büyük bir kalabalığın olmasının beklenildiği programa şehir dışından insanlarında geleceği düşünülüyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER