Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan'a nasıl ulaşırım?

Günlük hayatta çok sayıda vatandaş bireysel ve temsil ettiği kurum adına belediye başkanları ile görüşme yolları arıyor. Görev yaptığı yerlerdeki vatandaşlarla sık sık görüşen başkanlar ile bir araya gelmek için çeşitli yollar bulunuyor.

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan'a nasıl ulaşırım?

Ankara'nın Sincan ilçesinde 2017 yılında ilk defa başa gelen Başkan Murat Ercan son seçimlerde bir kez daha görev yapma hakkı elde etmişti. Bu sonuç ile beraber 5 yıl daha görev yapması garantilenen Başkan Ercan'a nasıl ulaşılabileceği konusu araştırılmaya başlandı.

Ankara'nın Sincan ilçesinde yaşayan ya da farklı yerlerden gelen vatandaş istek ve şikayetlerini aracısız bir şekilde Başkan Ercan'a iletmek istediğinde yapması gereken bazı adımlar bulunuyor.

TELEON İLE BELEDİYEDEN RANDEVU TALEBİ

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan ile görüşmek isteyen vatandaşların yapabileceği adımlardan en göze çarpanı Sincan Belediyesini aramak olarak göze çarpıyor. Bu yolda vatandaşlar Sincan Belediyesi resmi internet sitesi üzerinden isteğini ilgililere iletebilir ve randevu kaydı oluşturabilir.

SİNCAN BELEDİYESİNDEN YÜZ YÜZE BİLGİ ALMA

Telefon ile alınabilecek bilginin haricinde imkanı olan vatandaşların Sincan Belediyesi'ne giderek gerekli bilgileri alma imkanı bulunuyor. Danışma kısmına Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan ile neden görüşmek istediğini ifade eden vatandaşlara gerekli bilgiler veriyor.

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan'da görevi kapsamında vatandaşlar ile gerek sokaklarda gerekse iş yerlerinde bir araya geliyor. Bu kapsamda kapılarının ilçe sakinlerine her zaman açık olduğunu ifade eden Başkan Ercan'a ziyaret talepleri yoğun bir şekilde gelmeye devam ediyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER