Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, Sincan Park'a akşam ziyareti yaptı

Sincan Belediyesi tarafından geçtiğimiz aylarda hizmete alınan Sincan Park vatandaşlar tarafından çabuk benimsendi. Uzun bir çalışma süreci sonunda yapılan park Sincan halkının yaz akşamlarında uğrak noktası oldu.

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, Sincan Park'a akşam ziyareti yaptı

Murat Ercan başkanlığında çalışmalarını sürdüren Sincan Belediyesi, bataklık halinde bulunan binlerce metre karelik bir araziyi yaşam alanı yapmak için harekete geçmişti.

KISA ZAMANDA SİNCANLILARIN UĞRAK NOKTASI OLDU

Söz konusu alan için gerekli çalışmalar tamamlanmış ve çevre dostu bir alan meydana getirilmişti. 19 Mayıs döneminde açılan Sincan Park içerisinde barındırdığı oyun ve yürüyüş alanı ve sosyal tesisleri ile Sincan'ın yeni bir markası haline geldi.

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, Sincan Park'a akşam ziyareti yaptı

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan'da hizmete soktukları Sincan Park'ı ziyaret ederek vatandaşların alana ve günlük hayatlarına dair duygu ve düşüncelerini dinliyor. Geçtiğimiz akşam Sincan Park'a giden Murat Ercan parkta bulunan aileler ve çocuklar ile sohbetler etti.

BATAKLIKTAN YAŞAM ALANINA

Karşılarında Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan'ı gören ailelerde kendilerine yapılan ziyaretten dolayı mutlu olduklarını ifade ettiler. Sincan Park'ın yapılması ve bataklık halindeki alanın bu şekilde değerlendirilmesini yerinde bulduklarını ifade eden vatandaşlar yapılmasını istediklerini dile getirdiler.

Hoş sohbetlerin yaşandığı ziyaretin ardından Başkan Murat Ercan beraberindeki isimler ile alandan ayrıldı. Sincan Park'ın önümüzdeki dönemlerde de halk tarafından yoğun ilgiye maruz kalması bekleniyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER