Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan ilçe muhtarları ile istişare toplantısı gerçekleştirdi

Ankara'nın Sincan ilçesinde belediye yönetimi ile Sincan'ın muhtarları sık sık bir araya geliyor. Söz konusu toplantılarda vatandaşlarların talepleri muhtarlar aracılığı ile Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan'a iletiliyor.

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan ilçe muhtarları ile istişare toplantısı gerçekleştirdi

Bu kapsamda Sincan Kültür Evinde Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan ve muhtarlar arasında bir toplantı daha gerçekleştirildi. Söz konusu İstişare ve Değerlendirme toplantısında güncel olarak mahallelerdeki sorunlar ve belediyeden bu konular hakkındaki beklentiler konuşuldu.

SİNCANLI MUHTARLAR TALEPLERİNİ İLETTİ

Toplantıda konuşan Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan muhtarların kendileri ve vatandaşlar için önemli olduğuna dikkat çekti. Toplantı sonrasında muhtarlara görevlerinde başarılar dileyen Başkan Ercan sosyal medya hesabından toplantıya dair bir paylaşımda bulundu.

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan ilçe muhtarları ile istişare toplantısı gerçekleştirdi

Başkan Ercan "Mahalle ahalisinin devlet nezdindeki temsilcisi olan kıymetli Mahalle Muhtarlarımızla İstişare ve Değerlendirme Toplantımızı gerçekleştirdik. Muhtarlarımızın mahalleliler adına talep ve beklentilerini karşılayacak, hemşehrilerimize kesintisiz hizmet sunacak çalışmalarımıza iş birliği içerisinde devam edeceğiz" dedi.

MUHTARLARIN BELEDİYE İÇİN ÖNEMİ

570 binden fazla bir nüfusa sahip olan Sincan'da şu anda 57 mahalle bulunuyor. Bu mahalleler arasında en fazla nüfusa sahip olan mahallenin ise yaklaşık 44 bin ile Pınarbaşı olduğu biliniyor. Sincan ilçesindeki muhtarların on binlerce insanın temsilcisi olmasından dolayı belediye ve muhtarların yakın ilişki içinde olması vatandaş tarafından da önemseniyor.

SONRAKİ HABER