Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan ilçe gençlerin taleplerini dinlemeye devam ediyor!

Sincan ilçesi Ankara'da seçim çalışmalarının yoğun yaşandığı bir yer olarak ön plana çıkıyor. Nüfus potansiyeli ve il ekonomisine katkı sağlayan iş bölgeleri ile adından söz ettiren Sincan'da seçimlerin nasıl sonuçlanacağı merak ediliyor.

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan ilçe gençlerin taleplerini dinlemeye devam ediyor!

Sincan'da Murat Ercan döneminin bir kez daha devam edip etmeyeceği 31 Mart seçimleri sonrasında belli olacak. 2017 yılında ilk olarak göreve gelen ve ardından 2019 seçimlerini kazanan Başkan Ercan görev süresini 5 yıl daha uzatabilmesi adına yeniden AK Parti'den Sincan Belediye Başkan Adayı olarak gösterilmişti.Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan ilçe gençlerin taleplerini dinlemeye devam ediyor!

BAŞKAN MURAT ERCAN GÖKÇEK MAHALLESİNE GİTTİ

7 yıllık görev süresi boyunca ilçeye bir çok projenin kazandırılmasını sağlayan Başkan Murat Ercan 2024 yerel seçimleri kapsamında adaylık çalışmalarını sürdürüyor. 26 gün sonra gerçekleşecek seçim dolayısıyla sık sık gençler ile bir araya gelen Başkan Ercan, son olarak Gökçek mahallesindeki gençleri ziyaret etti.

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan ilçe gençlerin taleplerini dinlemeye devam ediyor! - Resim : 2

Sincanlı genç vatandaşları sosyalleşme alanları olan kafelerde ziyaret eden Başkan Ercan, gençlere bir daha seçimi kazanması halinde gerçekleştirmeyi hedefledikleri projeleri anlattı. Kafede otururken belediye başkanını bir anda karşılarında gören gençler daha sonrasında Başkan Murat Ercan'a direk olarak taleplerini ve beklentilerini söylediler. Yaptığı görüşmeleri “Gençlerimiz onlar için hayata geçirdiğimiz her eser ve hizmetten haberdar, yeni projelerimiz için ise oldukça heyecanlı” sözleri ile kısaca özetleyen Murat Ercan'ın ilerleyen günlerde ve kazanması halinde seçim sonrasında gençlere yönelik yeni çalışmalar yapması tahmin ediliyor.

SONRAKİ HABER