Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan çocuklar ve veliler için verilen iftar yemeğine katıldı

Sincan Kültür Evi Ramazan dolayısıyla bir çok etkinliğe ev sahipliği yapıyor. Son olarak kreşlerde eğitim gören küçük öğrencilerin aileleri ve çocuklar için iftar organizasyonu gerçekleştirildi.

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan çocuklar ve veliler için verilen iftar yemeğine katıldı

İlk haftası geride bırakılmak üzere olan Ramazan ayı kapsamında özel ve resmi kurumlar aracılığı ile vatandaşlar bir araya getiriliyor. Vatandaşların bir birileri ile sohbet edebilme imkanı buldukları iftar organizasyonları kapsamında Sincan Kültür Evi'nde bir organizasyon daha gerçekleştirildi.

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan çocuklar ve veliler için verilen iftar yemeğine katıldı

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan'ın da beraberindeki isimler ile birlikte katıldığı iftar yemeği ilçe kreşlerinde eğitim gören öğrencilerin velileri ile Sincan Belediyesine bağlı sosyal tesislerdeki öğrenciler için düzenlendi.

BAŞKAN ERCAN ÇOCUKLAR İLE YAKINDAN İLGİLENDİ

Çok sayıda çocuk ve ebeveynin katıldığı iftar organizasyonu keyifli anlara sahne oldu. Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan'da masaları gezerek çocuklar ile yakından ilgilendi. Velileri ile de konuşan Başkan Ercan kendilerinden istenilenleri dinlerken, çocuklar başta olmak üzere her yaştan insana yönelik ilçede yapılan çalışmalardan bahsetti.

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan çocuklar ve veliler için verilen iftar yemeğine katıldı - Resim : 2

Konu ile ilgili sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşım yapan Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan “İftar programımızı Ankara Milletvekilimiz Sn. Lütfiye Selva Çam, İl Yönetim Kurulu Üyemiz Sn. Serhat Pekeş, İlçe Başkanımız Sn. Mustafa Özcan Gençlik Kolları Başkanımız Sn. Kaan Yusuf Yurteri ve Kadın Kolları Başkanımız Sn. Nigar Koca’ın katılımlarıyla Kreşlerimizdeki öğrencilerimizin velileri ve sosyal tesislerimizin öğrencileri ile birlikte gerçekleştirdik” dedi.

Sincan ilçesinde Ramazan ayının kalan günlerinde de benzer etkinlikler düzenlenmesi bekleniyor. Başkan Murat Ercan'da organizasyonlar aracılığı ile Sincanlılar ile bir araya geliyor.

SONRAKİ HABER