Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan belediye çalışanlarını ziyaret etti

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan'ın 31 Mart 2024 yerel seçimleri öncesinde bir kez daha Sincan için aday gösterilmesinden sonra devam eden görüşme trafiği yoğunlaştı. Ercan'ın hem kendi ziyaret ettiği hem de kendisine ziyarete gelen isim sayısı artmaya devam ediyor.

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan belediye çalışanlarını ziyaret etti

Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) tarafından Sincan için bir kez daha aday gösterilen mevcut belediye başkanı Murat Ercan bir çok önemli görüşme gerçekleştirmeye devam ediyor.

Ankara'nın son yıllarda yükselen ilçelerinden birisi olarak göz çarpan ve nüfus yoğunluğunun en fazla olduğu ilçelerden Sincan'da Murat Ercan seçim çalışmalarına tam gaz devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Ankara'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından adı kamuoyu ile paylaşılan ve seçimlerde Cumhur İttifakı tarafından desteklenecek 25 isimden birisi olan Murat Ercan kurum içinde çalışan personelleri ziyaret etti.

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan belediye çalışanlarını ziyaret etti

“ÇALIŞMA ARKADAŞLARIMA TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Personelleri ziyareti sonrasında duygu ve düşüncelerini sosyal medya hesabından paylaşan Başkan Ercan “Sincan’a ve hemşerilerimize 7/24 hizmet eden kocaman bir aileyiz biz. Değerli mesai arkadaşlarımızı çalışma ofislerinde ziyaret ederek kolaylıklar diledik. Özveri, disiplin ve fedakarlıkla görevlerini yerine getiren tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan belediye çalışanlarını ziyaret etti - Resim : 2

DERNEKLERDEN VE MUHTARLARDAN ZİYARETLER

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan'ın yaptığı ziyaretlere ek olarak ilçe sakinlerinden kendisini makamında ziyaret edenlerin sayısı da artmaya devam ediyor. Son olarak Anadolu Cem Evleri Dernek Başkanı Bayram Erdem ve Osmanlı Mahallesi Muhtarı Nejla Akdeniz ile Eyüp Sultan Camii Leyla Ana Aşevi gönüllü aşçıları Başkan Murat Ercan'ı ziyaret etti. Başkan Murat Ercan'ın 31 Mart seçimlerinin son gününe kadar çalışmalarına devam etmesi bekleniyor.

SONRAKİ HABER