Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan Başkent OSB Yönetim Kurulu Toplantısı'na katıldı

Murat Ercan tekrar aday olduğu Sincan Belediye başkanlığı kapsamındaki çalışmalarına ek olarak mevcut görevini de sürdürmeye devam ediyor. Başkan Ercan bu kapsamda Başkent OSB toplantısında yer aldı.

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan Başkent OSB Yönetim Kurulu Toplantısı'na katıldı

Yurt genelinde görevi esnasında partisi tarafından aday gösterilen isimlerden olan Başkan Murat Ercan çeşitli iş gruplarının temsilcileri ve iş yerlerine yönelik ziyaretlerini devam ettiriyor. Belediye başkanlığı dönemini bir dönem daha ileri taşımak amacıyla aday olan Başkan Ercan ilçenin önemli ekonomi alanlarından Başkent Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Toplantısına katılanlar arasında yer aldı.

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan Başkent OSB Yönetim Kurulu Toplantısı'na katıldı

“TÜM SANAYİCİLERİMİZİN YANINZDAYIZ"

Beraberindeki heyet ile birlikte söz konusu toplantıya katılması ile ilgili bir paylaşım yapan Başkan Murat Ercan “ Genel Başkan Yardımcımız ve Ankara Milletvekilimiz Sn. Ömer İleri, Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sn. Turgut Altınok, İlçe Başkanımız Mustafa Özcan ve Kadın Kolları Başkanımız Sn. Nigar Koca ile OSB Yönetim Kurulu Toplantısına katıldık. Başkentimizin üretim, istihdam ve ekonomik gücü olan tüm sanayicilerimizin yanındayız” diyerek destek mesajı verdi.Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan Başkent OSB Yönetim Kurulu Toplantısı'na katıldı - Resim : 2İŞÇİLERE ZİYARET

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan toplantıya katılmasına ek olarak bölgedeki işçileri de ziyaret etti. Yanındaki isimler ile birlikte işçileri de ziyaret eden Başkan Ercan, kendilerine iletilen talepleri dinledi. İşçiler ile uzun bir süre sohbet eden Başkan Murat Ercan işçilerle fotoğraf çekindi.

Belediye Başkanı Murat Ercan'ın ilerleyen gün ve haftalarda Sincan ilçesinin farklı noktalarına bireysel ya da heyet halinde ziyaretler gerçekleştirmesi bekleniyor. Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan'ın sosyal medya hesaplarından bilgilendirme paylaşımları yapılıyor.

SONRAKİ HABER