Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan 1 Mayıs'ı ilçe çalışanları ile birlikte karşıladı

Ankara'nın Sincan ilçesinde 1 Mayıs tebrikleri günün ilk anlarında başladı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı ile Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan işçileri tebrik turuna çıktılar.

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan 1 Mayıs'ı ilçe çalışanları ile birlikte karşıladı

1 Mayıs tüm dünyada da işçilere ithaf edilerek kutlanan bir bayram olarak anılmaya devam ediliyor. Ülkemizde Emek ve Dayanışma Günü adıyla kutlanan ve çeşitli gösteriler yapılan bugünde işçilere destek mesajı veriliyor.

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan 1 Mayıs'ı ilçe çalışanları ile birlikte karşıladı

BAKAN IŞIKHAN VE BAŞKAN ERCAN'DAN İŞÇİLERE TEBRİK

Bu kapsamda Ankara'nın Sincan ilçesinde de dün gece özel anlar yaşandı. 30 Nisan'ı 1 Mayıs'a bağlayan gece Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan ile birlikte işçiler ile bir araya geldi. Bakan Işıkhan ve Başkan Ercan 1 Mayıs'ı ilçenin farklı noktalarında gece mesaisinde bulunan işçiler ile birlikte karşıladı.

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan 1 Mayıs'ı ilçe çalışanları ile birlikte karşıladı - Resim : 2

PEK ÇOK İŞÇİ ZİYARET EDİLDİ

Samimi anların yaşandığı ziyaretlerde işçinin öneminden bahsedilirken Bakan ve Sincan Belediyesi olarak işçiler için çalışılacağı vurgulandı. Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan ilçedeki Fen İşleri personeli, Temizlik personeli, nöbetçi eczane ve taksicileri ziyaret ederek kendilerinin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününü tebrik ettiler. Ziyaret edilen işçilerde teşekkürlerini ifade etti.

Cengiz Ortataş Haberankara.com özel haberdir. Alınamaz, kopyalanamaz.

SONRAKİ HABER