Sincan Belediye Başkanı Ercan'dan TUSAŞ şehidi Erdoğan'ın ailesine ziyaret

Geçtiğimiz günlerde Ankara'nın Kahramakazan ilçesinde yaşanan terör saldırısında şehit olan isimlerden birisi de güvenlik görevlisi Atakan Şahin Erdoğan olmuştu. 42 yaşındaki şehit gözyaşlarıyla Sincan'a defnedildi.

Sincan Belediye Başkanı Ercan'dan TUSAŞ şehidi Erdoğan'ın ailesine ziyaret

Gergin geçen ülke gündemi Kahramankazan'dan gelen acı haberle sarsılmıştı. TUSAŞ'ın ilçedeki tesislerine teröristler tarafından bir saldırı düzenlenmiş, söz konusu saldırıda 5 vatandaşımız şehit olmuştu.

Şehit olan çalışanlardan birisinin TUSAŞ güvenliklerinden Atakan Şahin Erdoğan olmuştu. Bölücü terör örgütünün üstlendiği saldırıda teröristler tarafından açılan ateşte şehit olan Erdoğan Sincan Çimşit mezarlığında son yolculuğuna uğurlanmıştı.

AİLEYE BAŞSAĞLIĞI DİLEĞİNDE BULUNULDU

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan'da ilçelerine defnedilen kahraman şehidin ailesine bir taziye ziyareti gerçekleştirdi. Başkan Ercan'a ziyaretinde AK Parti Ankara Milletvekili Asuman Erdoğan ve AK Parti Sincan İlçe Başkanı Mustafa Özcan eşlik etti.

Başkan Murat Ercan "Milletvekilimiz Sn. Asuman Erdoğan ve İlçe Başkanımız Sn. Mustafa Özcan ile birlikte TUSAŞ Kahramankazan yerleşkesine yönelik hain terör saldırısında şehit düşen Atakan Şahin Erdoğan kardeşimizin ailesine taziye ziyaretinde bulunduk. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, acılı ailelerine sabır ve başsağlığı diliyoruz" dedi.

Yapılan ziyarette acılı aileye başsağlığı dilendi ve yanlarında oldukları mesajı verildi. Verilen dayanışma mesajının ardından Sincan Belediye Başkanı Ercan beraberindeki isimlerle beraber taziye evinden ayrıldı.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER