Sincan Belediye Başkanı Ercan'dan Türkiye - Çekya maçını beraber izleme çağrısı

Türkiye Euro 2024'e tamam ya da devam deme maçına çıkıyor. Rakibin Çekya olması nedeniyle ayrı bir anlam kazanan bu maçta gruptan çıkmak için kazanmak ya da berabere kalmak gerekiyor.

Sincan Belediye Başkanı Ercan'dan Türkiye - Çekya maçını beraber izleme çağrısı

Türkiye başarılı bir performans ile EURO 2024'te oynamaya hak kazanmış ve gruptaki ilk maçını kazanarak başarısını taçlandırmıştı. Ülkede milli bir heyecan oluşmasına neden olan Bizim Çocuklar ikinci maçı ile üzmüştü.

BİZİM ÇOCUKLAR ÇEKYA ENGELİNİ AŞMAK İSTİYOR

A Milli Futbol Takımı F grubundan çıkabilmesi için yarın çok önemli bir maça çıkacak. Almanya'nın Hamburg kentinde Çekya ile karşılaşacak millilerin bu maçta gülen taraf olması için kazanan taraf olması ya da berabere kalması yetecek.

Grupta 1 puana sahip olan Çekya'nın turnuvaya devam edebilmesi adına galibiyetten başka bir seçeneği bulunmuyor. Bu nedenle her iki takımında maçta büyük bir mücadele vermesi bekleniyor.

Çarşamba günü ülkemizde milyonlarca futbolseverin ekran başına kitlenmesi beklenirken Sincan Belediyesinden de bir davet paylaşımı geldi. Milli Takımın gruptaki ilk 2 maçını Sincan Park'ta dev ekrandan yayınlayan Belediye, kader maçını da aynı şekilde yayınlayacağını duyurdu.

Sincan Belediye Başkanı Ercan'dan Türkiye - Çekya maçını beraber izleme çağrısı

SİNCAN BELEDİYE BAŞKANI MURAT ERCAN DAVETİ YAPTI

Konu ile ilgili Sincan halkına seslenen Belediye Başkanı Murat Ercan "Kader maçı Sincan Park’ta dev ekranda! Millilerimizin puan ya da puanlar kazanma hedefiyle çıkacağı Çekya maçını hep birlikte izliyoruz. Ay yıldızlı bayrağımızı ve formanı al, gel; seni bekliyoruz" dedi.

Sincanlı vatandaşların heyecanı yüksek düzeyde olacak maçı açık havada beraber izleme fırsatını kaçırmaması bekleniyor. Türkiye'nin en büyük başarılarından olan EURO 2008'deki Çek Cumhuriyeti maçını akıllara getiren bu maçta milliler bir kez daha kazanmak istiyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER