Sincan Belediye Başkanı Ercan'dan, Sincan Belediyesi Ankaraspor maçına davet

Uzun yıllar boyunca Ankaraspor ve Osmanlıspor adıyla profesyonel liglerde yer alan takım bu sezon Sinca Belediyesi Ankaraspor olarak yoluna devam etme kararı almıştı. Belediye ile yapılan işbirliğinden dolayı bu adı alan takım 2. ligde mücadele ediyor.

Sincan Belediye Başkanı Ercan'dan, Sincan Belediyesi Ankaraspor maçına davet

Ankara Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Ankaraspor daha sonrasında özelleştirilmiş ve Osmanlıspor adını almıştı. Süper ligde geçirdiği başarılı sezonların ardından düşüşe geçen takım 2. lige kadar gerilemişti. Burada yeniden Ankaraspor adına dönen takım sezon öncesinde Sincan Belediyesi ile anlaşmış ve adını Sincan Belediyesi Ankaraspor olarak güncellemişti.

Sincan Belediye Başkanı Ercan'dan, Sincan Belediyesi Ankaraspor maçına davet

BAŞKAN MURAT ERCAN TÜM VATANDAŞLARI MAÇA ÇAĞIRDI

Logosu bir kez daha yenilenen Sincan Belediyesi Ankaraspor ligde şu ana kadar galip gelemedi. Sincan temsilcisi oynadığı 3 maçta 1 beraberlik ve 2 mağlubiyet ile 18 takımlı ligde 15. sırada yer alıyor.

Bu durumu tersine çevirmek isteyen Sincan Belediyesi Ankaraspor bu hafta 1461 Trabzon ile karşılaşacak. Kendi evinde bu sezonun ilk galibiyetini almak isteyen takıma bir destekte Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan'dan geldi. Başkan Ercan sosyal medya hesabından "Şehrimizin takımı Sincan Belediyesi Ankaraspor’umuzun yanındayız. Cumartesi günü, 1461 Trabzon’u konuk edeceğimiz müsabakaya tüm hemşehrilerimiz davetlidir" dedi.

Saat 16'da başlayacak mücadele Sincan 15 Temmuz Milli Birlik Stadyumunda oynanacak.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER