Sincan Belediye Başkanı Ercan'dan muhtarlarla uyumla çalışma mesajı

19 Ekim Muhtarlar Günü kapsamında, Sincan'ın mahalle muhtarları düzenlen programda bir araya geldi. Programda bir konuşma gerçekleştiren Murat Ercan muhtarların öneminden bahsetti.

Sincan Belediye Başkanı Ercan'dan muhtarlarla uyumla çalışma mesajı

Yerel yönetimlerin hizmetlerini ulaştırma, ihtiyaç sahibi insanları tespit etme kendilerine taleplerin iletilmesi açısından muhtarlık büyük önem taşıyor. Kırsal kesimde önemi çok daha artan muhtarlık kalan bölgelerde halen varlığını devam ettiriyor.

Bulunduğu mahallenin sorumlusu olmasından dolayı nüfusun yoğun olduğu ilçelerde muhtarlar binlerce kişinin yaşadığı yerler ile ilgilenme gibi bir göreve sahip oluyor. Bu yerler arasında bulunan Sincan'da yarım milyondan fazla nüfusu ile ilgilenen muhtarlar için bir program düzenlendi.

Sincan Belediye Başkanı Ercan'dan muhtarlarla uyumla çalışma mesajı

"İŞ BİRLİĞİ VE UYUM İÇERİSİNDE ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

19 Ekim Muhtarlar Günü olmasından dolayı düzenlenen etkinliğe katılanlar arasında Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan'da yer aldı. Başkan Ercan kendileri ile muhtarlar arasındaki bağın önemine vurgu yaptı.

Sosyal medya hesabından etkinlik ile ilgili bir paylaşım yapan Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan "19 Ekim Muhtarlar Günü programında kıymetli Mahalle Muhtarlarımız ve aileleri ile bir araya geldik. Mesai mefhumu gözetmeksizin mahalle ahalisinin hizmetine koşan değerli muhtarlarımızla iş birliği ve uyum içerisinde çalışmaya devam edeceğiz. Sincan’ımızın her bir mahallesindeki muhtarlarımızın bir kez daha 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü tebrik ediyorum" dedi.

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan programa katılan muhtarlar ve onların aileleri ile sohbetler etti. Yapılan konuşmalar ve birlikte yenilen yemeklerin ardından program sona erdi.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER