Sincan Belediye Başkanı Ercan'dan ilçeye yeni eserler müjdesi

2017 yılında geldiği Sincan Belediye Başkanlığı görevinde 7 yılı geride bırakan Başkan Ercan çalışmalarına devam ediyor. Sincan'ın ihtiyacı ve beklentisine göre hazırlanan projeler ile ilgili vatandaşlar bilgilendiriliyor.

Sincan Belediye Başkanı Ercan'dan ilçeye yeni eserler müjdesi

Sincan Belediye Başkanlığı görevini son yerel seçimde bir kez daha kazanan Murat Ercan ilçenin farklı noktasında vatandaşlarla bir araya gelirken aynı zamanda devam eden projeleri yerinde inceliyor. Son yerel seçimde vatandaşlara bir çok proje sözü veren Başkan Ercan bu hedefleri yerine getirmek için çalışacaklarını ifade ediyor.

PROJE ALANINDA İNCELEME YAPILDI

Bu kapsamda Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan'ın son durağı Saraycık mahallesi oldu. Başkan Murat Ercan beraberindeki kişiler ile beraber Saraycık mahallesinde dev bir alana inşa edilecek proje ile ilgili incelemelerde bulundu.

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan yaptıkları inceleme ile ilgili sosyal medya hesabından beklentileri yükseltecek bir paylaşım yaptı. Başkan Ercan "Yeni eserler, yeni projeler. Çok yakında hemşehrilerimizle müjdesini paylaşağımız yeni eserlerimizin proje alanlarında incelemelerde bulunduk" dedi.

Sincan Belediye Başkanı Ercan'dan ilçeye yeni eserler müjdesi

TANITIMIN YAKIN ZAMANDA GELMESİ BEKLENİYOR

Yapılacak projenin ne olduğu şu an için bilinmiyor. Vatandaşların bilgi sahibi olması için yakın zamanda bir tanıtım toplantısı ya da bilgilendirme paylaşımının gelmesi ön görülüyor.

Yarım milyondan fazla nüfusa sahip olan Sincan'da hayata geçirilen hizmetler binlerce insanın hayatına dokunuyor. Bu nedenle Sincan Belediyesi tarafından farklı yaş gruplarının eşit olarak yararlanacağı hizmet politikaları hayata geçirilmeye devam ediliyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER