Sincan Belediye Başkanı Ercan'dan AVM ziyareti

Arasta Sincan AVM'yi ziyaret eden Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, burada hem esnafın talebini dinledi hem de vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Ercan yoğun ilgi ile karşılaştı.

Sincan Belediye Başkanı Ercan'dan AVM ziyareti

Sık sık esnaf ziyaretlerinde bulunmaya devam eden Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, ilçe sınırları içerisinde yer alan Arasta Sincan AVM'yi ziyaret etti. Burada hizmet vermeye başlayan ve yeni açılan işletmeleri ziyaret eden Başkan Ercan hem hayırlı olsun dileklerini iletti hem de vatandaşlarla sohbet etti. Sincan Belediye Başkanı Ercan ziyaretinde yoğun ilgi gördü ve vatandaşlarla bol bol resim çektirdi.

SİNCAN BELEDİYE BAŞKANI ERCAN'DAN ESNAF ZİYARETİ!

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, Sincan'da açılan Arasta Sincan AVM'yi ziyaret etti. Projenin tüm çalışmalarını yakından takip eden Başkan Ercan, yeni açılan işletmeleri ziyaret ederek esnafa hayırlı işler diledi, vatandaşlarla da sohbet etti. Etrafı dükkanlarla çevrili açık bir meydanda vatandaşa geniş ve açık bir ortam sunan Arasta Sincan AVM’de işletmeler açılmaya başladı.

SİNCAN ARAS'TA AVM SİNCAN'IN CAZİBESİNİ ARTTIRACAK!

Projeyi ilk günden bu yana titizlikle takip eden Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, Arasta Sincan AVM’de yeni açılan işletmeleri ziyaret etti. Başkan Ercan ziyarette esnafa hayırlı olsun temennilerini iletirken, vatandaşlarla da selamlaştı. Başkan Ercan gençlerle de sohbet etti.

Sincan Belediye Başkanı Ercan'dan AVM ziyareti

Başkan Ercan ziyaret sonrası sosyal medyada yaptığı paylaşımda, “Göz alıcı mimarisi ve ferah meydanıyla vizyon projelerimizden Arasta Sincan, şehrimizin güzelliğine güzellik kattı. Özellikle gençlerimizin yeni uğrak mekanlarından biri haline gelen Arasta Sincan, 7’den 70’e tüm hemşehrilerimizin de büyük beğenisini topladı. İlçemize kazandırılmasında büyük emek harcadığımız bu güzel mekanı kalabalık görmek bizler için büyük mutluluk sebebi” değerlendirmesinde bulundu.

Başkan Ercan ziyareti boyunca vatandaşlarla da sohbet ederek hatırlarını sordu ve taleplerini dinledi. Vatandaşların gelen resim isteklerini de kırmayan Başkan Ercan bol bol resim çektirdi. AVM'nin açılışı Sincan'a değer katarken doluluk oranının her geçen gün artmasının beklendiği ifade edildi.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER