Sincan Belediye Başkanı Ercan'dan 15 Temmuz mesajı: "Başaramayacaklar"

15 Temmuz'un yıl dönümünde günün anlam ve önemine dair mesaj paylaşanlardan biriside Başkan Murat Ercan oldu. Ercan mesajında yurttaşların o gece yaptığı fedakarlıktan bahsetti.

Sincan Belediye Başkanı Ercan'dan 15 Temmuz mesajı: "Başaramayacaklar"

Türkiye bundan 8 yıl önce geçmişte de olduğu gibi bağımsızlığı için tek yürek olmuş ve darbecilere ülkeyi vermemişti. Yaşanan bu olayın üzerinden uzun zaman geçmesine rağmen acıları ve geride bıraktığı mesaj tazeliğini koruyor.

Bu önemli günde şehitleri anmak ve kahramanlıklarını hatırlamak maksadıyla binlerce mesaj paylaşıldı. O mesajı paylaşanlar arasında Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan'da yer aldı.

"MİLLETİMİZ DARBECİLERİN KARŞISINDA DURMUŞ"

15 Temmuz'u bir kahramanlık destanı olarak nitelendiren Başkan Ercan "Liderine sonsuz güvenen milletimiz; ülkemizin huzur ve refahına göz diken, demokrasimizi ve bağımsızlığımızı ayaklar altına almak isteyen darbecilerin karşısında durmuş, hainlere geçit vermemiştir" dedi.

Sincan Belediye Başkanı Ercan'dan 15 Temmuz mesajı: "Başaramayacaklar"

Halkın o gece canını hiçe sayarak yaptıklarını bir kez daha vurgulayan Başkan Murat Ercan sözlerini "15 Temmuz gecesi çıplak elleriyle darbeci hainlerin silahlarını, tanklarını, uçaklarını durduran, darbecilerin kurşunlarına göğsünü siper eden; istiklalimize, istikbalimize ve milli iradeye sahip çıkan milletimize sonsuz şükranlarımı sunuyor, o karanlık geceyi canları ve kanlarıyla aydınlığa kavuşturan aziz şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi minnetle anıyorum.

Başaramadılar, başaramayacaklar…
Teslim alamadılar, alamayacaklar…
Diz çöktüremediler, çöktüremeyecekler" diyerek sonlandırdı.

GÖZLER KÜLLİYE'YE ÇEVRİLDİ

Gün içinde Ankara'da çok sayıda program yapıldı. Ankara'da etkinliklerin sonu olarak Cumhurbaşkanı Külliyesinde yapılacak programa katılımın çok yüksek olması bekleniyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER