Sincan Belediye Başkanı Ercan hayır çarşısı kermesini ziyaret etti

Sincan Müftülüğü kent meydanında hayır çarşısı kermesi kurdu. Kermesi ziyaret edenler arasında Başkan Murat Ercan'da yer aldı.

Sincan Belediye Başkanı Ercan hayır çarşısı kermesini ziyaret etti

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan rutin belediye hizmetlerine ek olarak cadde ve sokaklarda ilçe sakinleri ile bir araya gelmeyi sürdürüyor. Esnaf ve vatandaşlara hal ve hatırlar soran Başkan Ercan onlardan gelen taleplerin ilgili birimlere aktarılmasını sağlıyor.

Sincan Belediye Başkanı Ercan hayır çarşısı kermesini ziyaret etti

"HANIM KARDEŞLERİMİZ İLE SELAMLAŞTIK"

Sincan'ın dört bir yanında farklı zamanlarda vatandaşları ziyaret eden Başkan Murat Ercan kent meydanında kurulan kermese gitti. Kermeste satılan ürünleri inceleyen ve görevli kişilere kolaylıklar dileyen Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan hazırlanan Aşure tenceresinin başına geçmeyi de ihmal etmedi.

Sincanlı kadınlara kermeslerinde kolaylıklar dileyen Başkan Ercan "Sincan Müftülüğümüzün düzenlediği Hayır Çarşısı kermesini ziyaret ederek stantlardaki hanım kardeşlerimizle selamlaştık" dedi.

Sincan Belediye Başkanı Ercan hayır çarşısı kermesini ziyaret etti - Resim : 2

BETÜL ÖNDEROĞLU İÇİN HAYIR LOKMASI

Geçtiğimiz günlerde Ankara'nın Çankaya ilçesinde geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden AK Parti İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Önderoğlu için Sincan'da hayır lokması dağıtıldı. Başkan Murat Ercan'da AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Özcan ve İlçe Gençlik Kolları Başkanı Kaan Yurteri ile beraber lokma dağıtımına destek verdi.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER